Lekić, Lončar, Leković, Gvozdenović i Melović novi članovi Odbora direktora Rudnika uglja Pljevlja

Dodajte komentar

Odbor direktora EPCG u svojstvu Skupštine akcionara Rudnika uglja AD Pljevlja na vanrednoj sjednici, održanoj danas, razriješio je dosadašnje i imenovao nove članove Odbora direktora te kompanije.

U novi sastav Odbora direktora RUP-a imenovani su: Milan Lekić, prof. dr Dragan Lončar, Dragan Leković, Milan Gvozdenović i prof. dr Boban Melović.

„OD EPCG opredijelio se za ovaj sastav Odbora RUP-a, birajući između 53 prijavljena kandidata koji su u predviđenom roku dostavili potrebnu dokumentaciju, odnosno radne biografije na Javni oglas“, navodi se u saopštenju Sektora za korporativne komunikacije.

Predsjednik OD RUP biće izabran na konstitutivnoj sjednici tog organa, a nakon toga će biti izabran i izvršni direktor, čiji izbor je u nadležnosti Odbora direktora RUP-a.

Podsjećaju da je u februaru ove godine Odbor direktora EPCG AD Nikšić donio je odluku da se, u cilju što kvalitetnijeg upravljanja, strateškog planiranja i razvoja naših zavisnih društava, objavi javni poziv, u namjeri da se svim zainteresovanim kandidatima omogući da se prijave za članstvo u odboru direktora: CEDIS DOO, RUP AD, EPCG-SOLAR-GRADNJA DOO i EPCG-ŽELJEZARA NIKŠIĆ DOO.

OD EPCG je već izvršio razrešenja doskorašnjih i imenovanja novih članova OD zavisnih društava EPCG-Solar-Gradnja DOO i CEDIS DOO, a isto će ubrzo učiniti i u pogledu EPCG-Željezara Nikšić DOO.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *