Portal Bankar medijski partner Asocijacije menadžera Crne Gore (AMM)

Dodajte komentar

Asocijacija menadžera Crne Gore (AMM) i portal Bankar.me dogovorili su medijsku saradnju, pa će, kao dio ukupne saradnje, već ove godine portal Bankar.me biti medijski partner na projektu Izbora najuspješnijih menadžera/ki, preduzetnik/ca i poslodavaca godine. Ugovor o saradnji su potpisali izvršna direktorica AMM-a Anđela Radosavović i izvršni direktor Web Media Group, koja je izdavač portala Bankar.me, Nikola Kostić.

Asocijacija menadžera Crne Gore je krovna menadžment i liderska organizacija  koja okuplja najznačajnije kompanije koje posluju u Crnoj Gori i menadžere. Svoje ciljeve ostvaruje kroz snažan network u zemlji i inostranstvu, edukativne projekte, rad odbora, kao i kroz snažno djelovanje na unapređenju menadžerske struke u privatnom i javnom sektoru. Punopravni su član Evropske konfederacije menadžera CEC.

Portal Bankar.me najuticajniji je finansijski medij u Crnoj Gori, i misija portala je da na kvalitetan način i po visokim standardima prezentuje aktuelne informacije sa crnogoskih, regionalnih i međunarodnih finansijskih tržišta. Cilj portala je da na jednom mjestu objedini osnovne podatke, najnovije vijesti, ponude proizvoda i usluga svih subjekata koji posluju na crnogorskom tržišu, ali i da utiče na opštu finansijsku pismenost svih posjetilaca portala.

AMM dodjeljuje godišnju nagradu najuspješnijim menadžerima/kama, preduzetnicima/cama i poslodavcima godine, ista uživa ugled najprestižnije poslovne nagrade na nacionalnom nivou koju dodjeljuje struka, pod institucionalnim je pokroviteljstvom Vlade Crne Gore.

Dodjeljuje se u kategorijama: Menadžer/ka godine u mikro preduzećima; Menadžer/ka godine u malim preduzećima; Menadžer/ka godine u srednjim preduzećima; Menadžer/ka godine u velikim preduzećima i akcionarskim društvima; Menadžer/ka godine u preduzećima koja su u većinskom vlasništvu države; Menadžer/ka godine u javnim institucijama, ustanovama i lokalnim upravama; Mladi menadžer/ka godine (do 35 godina); Projekt menadžer/ka godine; Menadžer/ka godine u oblasti korporativnog upravljanja; Nagrada za životno djelo; Preduzetnik/ca godine; Najbolja institucija za obrazovanje i edukaciju menadžera/ki; Poslodavac godine – Naj poslodavac po mjeri djece i porodice.

Asocijacija menadžera i Web media group, koja je izdavač portala Bankar.me  dogovorili su saradnju, između ostalog, i u razmjeni znanja, ekspertize i dobrih praksi; zajedničkom učestvovanju u projektima koji se finansiraju od strane domaćih i međunarodnih organizacija; organizovanju zajedničkih konferencija i događaja koji promovišu različite privredne djelatnosti i edukativne sadržaje; promociji etičkih vrijednosti, standarda korporativnog upravljanja i profesionalne odgovornosti menadžera i privrednika, članica AMM i Bankar.me; kao i poslovnom povezivanju i informisanju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *