Porto Montenegro se širi, otvara hotel SIRO ove godine, već u martu traže radnike

Dodajte komentar

Luksuzna luka za jahte i marina Porto Montenegro saopštila je da će se ove godine proširiti dodavanjem novog  hotela SIRO kojim upravlja kompanija za razvoj luksuznih hotela Kerzner International Holdings sa Bahama.
“Ove godine otvaramo novi kvart Boka Place sa više od 45 novih zakupaca i hotel SIRO”, rekla je šefica odjeljenja za ljudske resurse u Porto Montenegru, Sandra Kapičić u saopštenju objavljenom na sajtu kompanije.

Kapičić je pozvala zainteresovane kandidate da se prijave za 450 novih radnih mjesta koja će ove godine biti otvorena u Porto Montenegro u okviru F&B objekata Buddha-Bar Beach i MayaBay restorana, kao i hotela Regent i novog hotela SIRO. U tu svrhu, crnogorska kompanija Adriatic Marinas, koja upravlja Porto Montenegrom, zajedno sa Hotelima Regent Porto Montenegro i SIRO Boka Place 1. marta organizuje Sajam poslova u potrazi za novim zaposlenima.

Osim hotela SIRO sa 96 soba, novi kvart Boka Place imaće i 144 rezidencije kojima upravlja SIRO, 69 privatnih rezidencija, shopping centar i bioskop sa više ekrana, 45 maloprodajnih objekata i kafića, te društveni prostor. To će biti drugo naselje u Porto Montenegro.

Prvo – South Village, već ima marinu sa 450 vezova, hotel Regent s pet zvjezdica s pogledom na marinu, više od 440 Regent Pool Club rezidencija i 75 barova, restorana i maloprodajnih objekata. Treći kvart u planu je Synchro, koji predstavlja društveno i zabavno okruženje za muziku, modu i kulturu. Synchro će sadržavati hotel s pet zvjezdica, rezidencije na obali i klub na plaži s bazenom. Smješteno na obali Bokokotorskog zaliva, selo će se sastojati od pet kvartova.
Izvor: Seenews.com

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *