m:tel i Evropska omladinska kartica (EYCA): Partnerstvo po mjeri mladih

Dodajte komentar

Urban i Surf EYCA – maksimum interneta i najviše resursa

Svi mladi od 13 do 29 godina, koju pokažu fizičku ili digitalnu EYCA karticu (Evropsku omladinsku karticu) i identifikacioni dokument, mogu da u m:tel-u izaberu neke od najpovoljnijih Urban EYCA ili Surf EYCA paketa iz bogate m:tel ponude!

Naime, m:tel je mladim korisnicima ponudio tri nevjerovatna Urban EYCA paketa sa neograničenim pozivima i sa dosta neta, sa najsavremenijim digitalnim servisima i dodatnim uslugama, za sve potrebe mladih.

-Za mlade ljubitelje opuštenog surfovanja, ponuđen je i Surf EYCA za samo 9,99 eura, koji je pravi izbor, jer je korisniku na raspolaganju čak jedan terabajt internet potrošnje putem moj m:tel aplikacije, po 1 GB maksimalne brzine protoka.

To nije sve, jer korisnik dobija i značajne dodatne benefite – Siguran Net, jednu postpaid karticu za share, i što je posebno bitno za filmofile, i pretplatu na HBO Max, narednih 12 mjeseci.

-Kada je riječ o tri ponuđena paketa URBAN EYCA, oni  koštaju:  11,99 eura mjesečno  za URBAN EYCA 1; 15,99 eura za URBAN EYCA 2,  i 20,99 eura za  URBAN EYCA 3, gdje svaki od ovih paketa nudi mladima zaista izdašne resurse, koje je teško potrošiti, i koji su skrojeni po mjeri mladih!

Svaki od ovih paketa sadrži čak po 30.000 sms poruka ka svim mrežama u Crnoj Gori; po 30.000 minuta poziva ka m:tel mreži; kao i po 30.000 minuta ka svim fiksnim i mobilnim mrežama u Crnoj Gori gdje se ovi minuti troše zasebno,

Pozivi i sms-ovi su samo jedan dio bogatih resursa u okviru ovih paketa, jer Urban EYCA 1 nudi 15GB interneta putem moj m:tel aplikacije, gdje je 1 GB maksimalna brzina protoka, a tu je i 15 GB WB6 roming kvote (za zonu Zapadnog Balkana), uz dodatni benefit, Sigurni net.

Urban EYCA 2 omogućava čak 300GB inteneta putem moj m:tel aplikacije.

1 GB je maksimalna brzina protoka, a među resursima je i 20 GB WB6 roming kvota (zona Zapadnog Balkana); a tu su i dodatni benefiti – dodatak za društvene mreže, kao i dodatak Siguran net.

Najjači paket, Urban EYCA 3 ima čak 1.000 GB intenet potrošnje putem moj m:tel aplikacije, 1 GB je maksimalna brzina protoka, a dostupno je čak 50 GB WB6 roming kvote (za zonu Zapadnog Balkana), uz dodatna dva GB Data roming kvote. Kada je riječ o benefitim za ovaj paket, oni su zaista izdašni, jer mladi pretplatnik dobija  i dodatak za društvene mreže, 1 postpaid karticu za share, i filmofilima veoma bitnu HBO Max pretplatu na 12 mjeseci, uz dodatak Siguran Net.

Svim vlasnicima EYCA kartica ostaje samo da provjere zašto su Urban EYCA paketi po mjeri mladih.

*Kupovina svih ovih paketa je omogućena samo korisnicima EYCA kartice.

Šta je EYCA kartica i zašto je ona pravi izbor

Evropska omladinska kartica (EYCA) je jedina zvanična i besplatna benefit kartica, podržana od strane Ministarstva sporta i mladih, koja u Crnoj Gori omogućava svim crnogorskim građanima i građankama uzrasta 13-29 godina da koriste preko 250 popusta u našoj zemlji i preko 70 hiljada popusta u čitavoj Evropi, zbog čega je ona pravi izbor za mlade

Gdje možeš da dobiješ EYCA karticu?

Evropska omladinska kartica (EYCA) se u digitalnom formatu može preuzeti kroz jednostavnu prijavu na EYCA veb sajtu, a takođe se i fizičkim putem može preuzeti u Podgorici, Tivtu, Herceg Novom, Kotoru, Budvi, Baru, Ulcinju, Nikšiću i Bijelom Polju. Izrada fizičke kartice traje samo jedan minut. Ažurirana distributivna mjesta su dostupna na linku: https://omladinskakartica.me/kartica

Projekat Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori od 2018. godine realizuje NVO „Centar za omladinsku edukaciju” uz podršku i pokroviteljstvo Ministarstva sporta i mladih, u ime Vlade Crne Gore.

Društvena odgovornost i posvećenost mladima

Kao društveno odgovorna kompanija, m:tel aktivno učestvuje u svakodnevnom napretku crnogorskog društva, dajući doprinos razvoju zajednice, pa su predstavnici m:tel-a i projektni tim NVO Centar za omladinsku edukaciju potpisali Ugovor o partnerstvu kojim je planiran niz telekomunikacionih pogodnosti i ušteda za korisnike EYCA kartice koji izaberu neke od Urban ili Surf EYCA paketa iz m:tel ponude, tako da od 2. februara pogodnosti i specijalni paketi prilagođeni potrebama mladih očekuju i korisnike m:tel mreže.

Iz m:tel-a saopštavaju da sa korisnicima i partnerima grade odnos povjerenja i zajedno se razvijaju, zato i izdvajaju značaj projekta Evropske omladinske kartice (EYCA); gdje je strateško partnerstvo na projektu EYCA kartice koje podrazumijeva niz benefita za mlade u Crnoj Gori bio logičan korak kompanije koja je posvećena svakodnevnom poboljašnju položaja djece, studenata i mladih.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *