NLB Banka svečano otvorila savremenu filijalu u Herceg Novom

Dodajte komentar

NLB Banka je renovirala još jednu svoju filijalu u skladu sa modernim bankarskim standardima kako bi klijentima priuštila prijatan boravak i iskustvo, uz efikasno obavljanje poslova.

Vrata stare filijale u Herceg Novom, na adresi Trg Nikole Đurkovića b.b, zatvorila je 15. 12. 2023, a otvorila ih na novoj adresi, Njegoševa 40, gdje od 18. 12. 2023. spremno dočekuje klijente.

Nova filijala je organizovana prema savremenom poslovom konceptu sa fokusom na dostupnost bankarskih usluga putem savremenih digitalnih rješenja. Pored standardne usluge i ponude naših proizvoda, unaprijedili smo filijalu zonom koja je klijentima dostupna uvijek, bez obzira na radno vrijeme filijale, i gdje će moći da koriste usluge multifunkcionalnih uređaja za uplatu i isplatu novca, provjeru stanja na računu i druge jednostavne operacije koje klijenti mogu samostalno odraditi.

Svim posjetiocima filijale na raspolaganju su tablet uređaji i digitalni kiosk, putem kojih mogu da se informišu o cjelokupnoj ponudi banke, pregledaju aktuelne promocije ili apliciraju za neki od proizvoda online.

Posebna prednost je 24/7 zona za samousluživanje, opremljena multifunkcionalnim bankomatom i savremenim uređajem za brzu i laku uplatu pazara.

Klijenti će na bankomatu moći da podignu svoj novac bez provizije za NLB debitne kartice, izvrše uplate na svoju ili neku drugu NLB karticu, provjere stanje na računu, promjene lični identifikacioni broj za sve kartice (PIN), bez čekanja i u vrijeme koje njima odgovara.

Balans između tradicionalnog i modernog bankarstva ostvaren je na način što su građanima na  raspolaganju komercijalisti i lični bankar koji svojim znanjem i iskustvom ostaju dostupni za pronalaženje najboljih rješenja za klijente i pomoć pri donošenju važnih odluka kakve su kupovina stana, polazak u školu, odlazak u penziju, odabir pravog tipa osiguranja i slično.

U novoj filijali, preduzeća će i dalje imati osiguranog sagovornika za nihove poslovne potrebe. Kao i do sada, svim klijentima iz segmenta privrede će na raspolaganju biti komercijalista za poslovanje sa pravnim licima, spreman da iznađe pouzdana rješenja za unaprjeđenje njihovog poslovanja.

“Ponosan sam što smo stvorili praktičan i funkcionalan prostor, opremljen vrhunskom opremom renomiranih svjetskih proizvođača. Zahvalio bih se našoj upravi na pravoj procjeni o promjeni lokacije, projektnom timu na izvanrednoj organizaciji i obavljenom poslu i timu naše filijale na predanom radu i trudu da tranzicija poslovanja iz starog u naš novi prostor protekne uspješno.

Zadovoljan sam izuzetnim rezultatima koje smo ostvarili u 2023, i vjerujem da je nova filijala NLB Herceg Novi pravi simbol naše posvećenosti klijentima u pružanju najbolje usluge” kazao je, Vuk Roganović, direktor filijale povodom njenog otvaranja.

“NLB je ovdje prisutna skoro dvije decenije, a saradnja sa lokalnom zajednicom, kompanijama i opštinom Herceg Novi neprestano jača. Verujemo da će ova prekretnica našeg poslovanja u Herceg Novom doprinijeti daljem jačanju naših partnerstava. Kroz novi koncept hibridne filijale težimo da evoluiramo bankarstvo. U fokusu je digitalizacija dok istovremeno zadržavamo lični pristup prilikom pružanja naših usluga, savjeta i podrške u vezi sa najvažnijim finansijskim pitanjima klijenata. Otvaranje naše nove filijale u ovom izuzetno značajnom regionalnom centru čini me ponosnim na naš tim.” istakao je Martin Leberle, predsjednik Upravnog odbora NLB Banke na svečanom otvaranju.

Povodom početka jednog novog poglavlja u radu filijale na novoj adresi, za sve njene klijente i posjetioce koji do 31. 1. 2024. apliciraju za NLB Paket po želji pripremili smo besplatnu članarinu u trajanju od 3 mjeseca.

Radno vrijeme nove filijale ostaje nepromijenjeno, radnim danima od 8.15 do 15.45 časova.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *