Addiko banka i njeni zaposleni zajednički pomogli školskim ustanovama

Dodajte komentar

Addiko banka i njeni zaposleni donirali su 1.500 EUR školskim ustanovama u Bijelom Polju, Podgorici i Cetinju. Sredstva su sakupljena učešćem banke i njenih zaposlenih na tradicionalnom Addiko novogodišnjem marketu.

Novac je usmjeren Resursnom centru za obrazovanje i osposobljavanje “1. jun” i osnovnim školama “Duško Korać” u Bijelom Polju i “Njegoš” na Cetinju, koje će sredstva iskoristiti za nabavku opreme potrebne djeci i nastavnom osoblju.

“Novogodišnji market je sada već tradicionalan događaj u Addiko banci. Svake godine imamo odličan odziv naših zaposlenih, a ove godine nas je posjetio karavan Resursnog centra 1. jun sa rukotvorinama njihovih učenika i uljepšao našu prazničnu pijacu ukrasima i čestitkama. U duhu dobročinstva, kreativnosti i lijepih emocija, sakupili smo donacije za njihovu ustanovu, ali i za osnovce u drugim školskim ustanovama koje smo odabrali ovom prilikom.” – izjavila je Nataša Milović, ekspert za korporativne komunikacije u Addiko banci.

Addiko volonterski klub (Addiko Cares Club) broji oko 30 stalnih članova, ali angažuje i okuplja sve Addiko zaposlene u različitim prilikama, sa ciljem da doprinese razvoju stabilnog društva, pomaže zajednicu i razvijaja humanost, solidarnost i toleranciju.

Ove godine Addiko Cares Club je realizovao tri akcije – U Resursnom centru za obrazovanje i osposobljavanje „1. jun”, Addiko volonteri su oslikali zidove školske trpezarije (maj 2023), a u saradnji sa inicijativom “Ozelenimo” i gradskim preduzećem “Zelenilo” posadili više od 50 sadnica na podgoričkom brdu Mala Gorica (decembar 2023), u cilju ozelenjavanja grada i stvaranja nove park šume

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *