NLB Banka i Mastercard vas vode na BRIT Awards 2024

Dodajte komentar

NLB Banka je u saradnji sa kompanijom Mastercard pripremila veliku nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada odlazak u London na najveći muzički spektakl u Evropi, BRIT Awards 2024 koji će se održati u O2 areni. Kao sponzor ovog prestižnog muzičkog događaja, kompanija Mastercard je obezbedila ekskluzivni paket za dvoje koji obuhvata prisustvo na dodeli nagrada i after party događaju, a koji ove godine može da osvoji neko od klijenata NLB Banke.

Svi klijenti NLB Banke koji za plaćanje koriste Mastercard kartice, mogu da učestvuju u nagradnoj igri koja će trajati do 14. 1. 2024. Potrebno je obaviti najmanje jednu platnu transakciju u iznosu 5 EUR ili više, na POS terminalima (u zemlji, inostranstvu i Internet plaćanja). Za nove korisnike koji još uvijek nemaju NLB Mastercard karticu dovoljno je da naruče novu karticu tokom trajanja nagradne igre i automatski ulaze u bubanj.

Osim glavne nagrade učesnici u nagradnoj igri imaju priliku da osvoje i jednu od 4 ekskluzivne nagrada, u vidu iPhone-a 15, iPad-a, Sony Playstation-a 5 i električnog trotineta.

Pored šanse za osvajanje nagrada, klijenti NLB Banke Mastercard karticama mogu ostvariti dodatne povoljnosti u vidu popusta do 20% ili trgovinu na 24 rate Mastercard kreditnim karticama u više od 400 radnji NLB Popust partnera širom zemlje. Povoljnosti kod NLB Popust partnera dostupne su tokom cijele godine.

Nagradna igra je još jedna prilika da nagradimo lojalnost klijenata NLB Banke, koji za plaćanje koriste Mastercard kartice ili Mastercard karticama obavljaju plaćanja putem NLB Pay mobilnog novčanika.

Više informacija o nagradnoj igri, nagradama i Mastercard karticama na www.nlb.me

 

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *