Zas sve MTEL korisnike od 1. decembra praznični pokloni 50GB mobilnog interneta i otvoreni TV kanali

Dodajte komentar

Bliže se praznici i počinje vrijeme darivanja. Kompanija MTEL je i ove godine u duhu prazničnog raspoloženja i prijateljskog odnosa sa korisnicima pripremila poklon za sve korisnike mobilne telefonije, kao i BOX i mSAT paketa.

Naime, svi prepaid, postpaid i biznis korisnici dobijaju besplatno 50GB Internet saobraćaja po maksimalnoj raspoloživoj brzini za slobodnu potrošnju. Ovaj poklon od MTEL-a korisnik preuzima putem aplikacije Moj Mtel u segmentu ,,Personalizovane ponude”. Ukoliko korisnik još uvijek nema ovu aplikaciju, može je besplatno preuzeti sa Google Play i App Store marketa.

Promotivni period u kojem korisnici mogu preuzeti poklon odnosno aktivirati ovaj dodatak je od 01.12.2023. do 15.01.2024.godine, kada im ističe validnost.

Korisnici biznis paketa ovaj Internet dodatak mogu aktivirati slanjem SMS-a sadržaja: POKLON na broj 14555. Resursi se dodjeljuju odmah nakon slanja aktivacione poruke. Provjeru preostalih MB svi korisnici mogu vršiti ukucavanjem koda *108#.

Svake godine kompanija MTEL obraduje korisnike BOX i m:SAT paketa, pa im je i ove  godine pripremila poklon čak dva mjeseca besplatnog korišćenja dodatnih TV kanala počev od 1.12.2023. pa sve do 31.01.2024. godine.

Iz MTEL-a napominju da korisnici za besplatno dvomjesečno gledanje HBO paketa trebaju izvršiti aktivaciju putem aplikacije Moj mtel ili prijavom na portal Moj mtel, na linku: https://moj.mtel.me/ , a može i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600. Poklon se ne odnosi na paket Elita.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, Instagramu @mtelcg, web site-u www.mtel.me, kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *