ZA SVE KOJI ŽIVE U NJEMAČKOJ NAJBOLJU PONUDU IMA MTEL GERMANY

Dodajte komentar

Vrhunski TV sadržaj i povoljni pozivi na jednom mjestu

Kompanija MTEL kao dio Telekom Srbija grupe ima lijepe vijesti za sve naše državljane koji žive u Njemačkoj.

Telekom Srbija počeo sa radom u julu ove godine i u Njemačkoj pod brendom MTEL Germany, čime je ova kompanija nastavila svoje širenje na evropskom tržištu.

Iz ponude MTEL GERMANY se izdvajaju premijum MTEL TV paketi koji imaju različiti televizijski sadržaj, pogotovo ekskluzivni igrani program, domaće serije i filmovi u kojima nastupaju najbolji glumci s prostora Balkana, u vrhunskoj domaćoj produkciji ili u saradnji sa vodećim svjetskim produkcijama, kao što je Amazon Prime VIdeo. Pored igranog programa i Video kluba, MTEL paketi sadrže i odličan izbor omiljenih muzičkih, sportskih i informativnih TV kanala sa prostora bivše Jugoslavije.

MTEL paketi mobilne telefonije MTEL GERMANY mreže sadrže sve što je potrebno. Obuhvataju i Internet i razgovore, pa tako MTEL #45 nudi 45 GB za surfovanje netom u Njemačkoj, EU, Velikoj Britaniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Švajcarskoj i Sjevernoj Makedoniji, dok uz Allnet Flat korisnici dobijaju  neograničene pozive unutar Njemačke i ka MTEL Zoni. Roaming Plus dodatak, jedinstven na njemačkom tržištu, obezbjeđuje još 12 GB Internet saobraćaja u Rusiji, Turskoj, Albaniji, Izraelu, Egiptu i Indiji. Ovu, kao sve ostale tarife u Njemačkoj, zaokružuje uključena zaštita od sajber prijetnji MTEL Netprotect, koja korisnicima pruža automatsku zaštitu od pristupa nebezbjednim Internet stranicama.

Pružanje usluga u Njemačkoj i zvanično pokrivanje cjelokupnog regiona koji uključuje još Austriju i Švajcarsku, ujedno donosi i brojne pogodnosti za korisnike kakva je i jedinstvena MTEL zona. Na taj način je omogućen roming u svim mrežama članica grupe, bez dodatnih troškova, kao i neograničeno pozivanje svih mreža Telekom Srbija grupe u Srbiji, BiH, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, Švajcarskoj, Njemačkoj i Austriji.

Predviđeno je da u narednom periodu u Njemačkoj bude otvoreno dodatnih 30 poslovnica, kao dio mreže koja već sada putem podružnica MTEL-a u Austriji i Švajcarskoj pruža usluge za više od 200.000 korisnika.

Za više informacija o ponudi MTEL Germany posjetite zvaničnu Internet stranicu https://www.mtelgermany.de/

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *