Korisnicima Mastercard kartica u mobilnim novčanicima 10 eura povrat novca do kraja novembra    

Dodajte komentar

Korisnici Mastercard kartica u mobilnim novčanicima u Crnoj Gori mogu da ostvare povrat novca od 10 eura do kraja novembra, a uslov za ovaj benefit je da obave barem 5 plaćanja mobilnim novčanikom kod bilo kog trgovca u Crnoj Gori, u minimalnom zbirnom iznosu od 50 eura, nakon čega će se keš-bek od 10 eura naći na njihovom računu.

Mobilni novčanici predstavljaju savremenu platnu metodu za beskontaktna plaćanja mobilnim uređajem. Drugim riječima, korisnik u svom mobilnom telefonu ili drugom pametnom uređaju, bilo na iOS ili Android platformi, ima instaliranu aplikaciju mobilnog novčanika i u tom ’digitalnom’ novčaniku se nalazi kartica kojom se plaća, u svom digitalnom obliku. U Crnoj Gori su dostupni Apple Pay i Google Pay novčanici, kao globalna rješenja koja je Mastercard doveo na lokalno tržište.

Korisniku nije potrebna nova platna kartica – jednostavnim dodavanjem Mastercard debitne ili kreditne kartice u mobilni novčanik, ta kartica automatski postaje i digitalna i može se koristi na svim POS terminalima koji podržavaju bezgotovinsko plaćanje, jedino je važno da je tu karticu izdala banka koja je podržala, odnosno omogućila mobilna plaćanja, a u Crnoj Gori to su: CKB, Hipotekarna banka, Erste banka i NLB banka.

Više informacija o kampanji, možete pronaći na sajtu www.mastercard.rs

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *