Black Friday Akcija u Đak Sport-u.

Dodajte komentar

Zakoračite u sezonu ušteda sa spektakularnom Black Friday akcijom u Đak Sportu! Od 24. do 25. novembra, pripremite se za ekskluzivno iskustvo kupovine u našim Đak Sport prodavnicama koje se nalaze u Podgorici (Djak Sport Palada), Ulcinju, Nikšiću, kao i u Đak Sport Outletu u Podgorici.

U naše tri redovne prodavnice, prepustite se najnovijim trendovima u svijetu sporta sa fantastičnim popustom od 20% na novu kolekciju. Ali zašto se tu zaustaviti? Ostvarite dodatnih 20% popusta na vaše omiljene brendove uključujući stilski Kappa, klasični Converse, udobni Skechers, dinamični Hummel, avanturistički Eastbound, robustni Copperminer, sportski Joma, i super-kvalitetni Icepeak spreman za aktivnosti na otvorenom.

A za one koji vole da tragaju za dobrim ponudama, naš Đak Sport Outlet je mesto koje ne smijete propustiti. Podižemo Crni Petak na novi nivo sa dodatnih 10% popusta na već snižene artikle od 20% do nevjerovatnih 60%. Ovo je vaša prilika da se dočepate najbolje sportske opreme po cijenama koje jednostavno ne smijete propustiti.

Za one koji ne vole gužve, tu je Đak Sport webshop – gdje možeš iskoristiti sve akcije koje važe I u radnjama! Klikni na: www.djaksport.me , napuni korpu I očekuj paket za 2-3 radna dana!

Obeležite svoje kalendare i pripremite se za iskustvo kupovine koje je jednako uzbudljivo kao i sport koji volite. Bilo da obnavljate garderobu za vežbanje, birate rane praznične poklone ili se počastite najnovijom opremom, Đak Sport je vaš MVP ovog Crnog Petka. Ne propustite ove nenadmašne popuste i pridružite se slavlju ušteda!

Čekamo vas u:

Djak Sport Palada – Podgorica, Serdara Jola Piletića, bb

Djak Sport Nikšić – Shopping Mall Nikšić

Djak Sport Ulcinj – TC Rondo

Djak Sport Outlet – Magistralni put PG-NK

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *