Telekom: Za manje od dva mjeseca, 10.000 korisnka MagentaTV

Dodajte komentar

MagentaTV, napredna TV platforma Crnogorskog Telekoma, dobila je desethiljaditog korisnika, saopštili su iz ove kompanije.

Telekom je MagentaTV lansirao u septembru ove godine, i za manje od dva mjeseca privukao 10.000 korisnika da pređu na platformu koja u portfoliju usluga Telekoma nakon deceniju i po mijenja Extra TV.

„Izuzetno nam je drago što smo za tako kratko vrijeme u deset hiljada domaćinstava donijeli bolji kvalitet slike, smart TV funkcionalnosti, vrhunske mobilne aplikacije i sveukupno boje korisničko iskustvo, što povrđuje i ogromno interesovanje korisnika“, kazao je Marjan Popović, menadžer službe za multimedijalne sadržaje u Crnogorskom Telekomu.

MagentaTV je na tržište donijela brojne novitete koji uključuju vraćanje programa do 14 dana unazad na svim kanalima, zatim preporuku sadržaja u skladu sa interesovanjima i navikama korisnika, bolji kvalitet slike i zvuka, i gledanje televizije na svakom ekranu (mobilnom telefonu, tabletu, laptopu, TV-u).

Osim toga, MagentaTV box svaki televizor pretvara u smart TV najnovije generacije, a televizijski program osim preko MagentaTV box-a možete gledati i na MagentaTV aplikaciji za mobilni telefon ili tablet, i preko sajta www.magentatv.me

„Uz MagentaTV sem gledanja televizije, možete gledati YouTube, instalirati aplikacije i video igre, prebaciti sliku sa telefona ili računara, i imate mnoge druge mogućnosti koje korisnici tek otkrivaju. Tek smo na počektu puta nove MagentaTV platforme, pa korisnike u narednom periodu očekuju nove funkcionanosti i prijatna iznenađenja“, istakla je Jelena Banović, menadžer MagentaTV projekta.

Instalacija MagentaTV je veoma jednostavna i traje samo nekoliko minuta, a da se prijavite za prelazak na ovu platformu, ili da odaberete neki od paketa iz ponude Telekoma, posjetite stranicu https://telekom.me/privatni-korisnici/magentatv

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *