Obavještenje

Dodajte komentar

Poštovani čitaoci i klijenti,

Portal Bankar nedavno je prešao na novi server i tom prilikom došlo je do greške sa datumima jednog broja članaka. Želimo da vam uputimo izvinjenje zbog nedavnih grešaka u prikazu datuma određenih članaka na našem portalu. Greške su tehničke prirode i desile su se usljed prelaska na novi server i migracije naše platforme.

Tačnost i pravovremenost informacija predstavljaju temelj našeg rada i želimo da vam se izvinimo zbog nedostatka u ispunjenju ovih očekivanja. Naš tim radi naporno kako bi uklonio ove neusaglašenosti u datumima i osigurao da naši čitaoci dobiju tačne informacije. Razumijemo koliko je važno imati pouzdane i ažurirane informacije i preduzimamo sve korake da obezbijedimo da se ova situacija ne ponovi.

Uzimamo ovu situaciju veoma ozbiljno i radimo na unapređenju naše platforme kako bismo osigurali da se ovakve greške ne ponove u budućnosti. Vaša podrška i razumijevanje su od izuzetne važnosti za nas, i zahvaljujemo vam se na strpljenju dok radimo na rješavanju ovog problema.

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja ili primjedbe, slobodno nas kontaktirajte putem dostupnih kanala komunikacije. Vaša povratna informacija nam pomaže da unaprijedimo našu uslugu i ispravimo greške.

Još jednom, izražavamo duboko izvinjenje svim našim čitaocima i klijentima koji su zbunjeni ovim situacijama. Hvala vam na povjerenju i podršci.

Srdačno,

Duško Obradović,

Urednik portala Bankar.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *