Telekom Non-stop Online: neograničeni pozivi, 130 GB mjesečno i poklon zvučnik

Dodajte komentar

Crnogorski Telekom je ove godine lansirao prvu digitalnu postpejd tarifu u Crnoj Gori i novim korisnicima omogućio značajno lakši način aktivacije postpejd paketa, a Non-stop Online korisnicima sada donosi još više benefita.

Non-stop Online tarifa korisnicima koji ugovor potpišu do kraja novembra donosi 100GB mjesečno tokom trajanja ugovora od 12 ili 24 mjeseca, uz standardnih 30GB mjesečno koji su dio paketa, kao i neograničene minute za razgovore ka svim mrežama u zemlji. Osim toga, korisnici koji ugovor potpišu tokom novembra dobijaju na poklon Dance bluetooth zvučnik. Novi korisnici Telekoma sve ovo dobijaju za 15,9 eur/mjesečno.

Novi postpejd korisnici Telekoma cio proces kupovine završavaju preko sajta https://telekom.me/privatni-korisnici/non-stop, gdje vrše registraciju i neophodna plaćanja, a mogu i da biraju da li žele klasičnu SIM karticu ili eSIM – tehnologiju koju je Telekom ranije prvi predstavio na crnogorskom tržištu. Takođe, u samom procesu popunjavaju email adresu na koju će primati račune, koje mogu pregledati i platiti bez provizije u Telekom ME aplikaciji.

Kako bi zaokružili njihovo digitalno iskustvo, u Telekomu su za korisnike obezbijedili i poseban kanal podrške – digitalnog asistenta, dostupnog u Telekom ME aplikaciji. Korisnici tako sve svoje potrebe mogu da riješe u komunikaciji sa Telekom LiveChat agentima na https://telekom.me/privatni-korisnici/non-stop stranici, kao i uz pomoć digitalnog asistenta u Telekom ME aplikaciji – sekcija „Podrška“, gdje mogu pronaći i sve ostalo što im je potrebno.

Kupovina i aktivacija nove Online Non-stop tarife može se obaviti na sajtu https://telekom.me/privatni-korisnici/non-stop, gdje se mogu pronaći i ostali detalji o postpejd portfoliju usluga Crnogorskog Telekoma.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *