Četvrti Podgorički Salon Vina u Capital Plaza Centru – nova lokacija, stari povod

Dodajte komentar

Četvrti Podgorički Salon Vina biće održan 20. oktobra sa početkom u 17:00h u Atrijumu Capital Plaza Centra.

Podgorički Salon Vina jedinstven je događaj posvećen promociji vinske kulture u Glavnom Gradu, Podgorici i održava se, sada već tradicionalno, četvrti put za redom.

Četvrti Podgorički Salon vina osmišljen je kao pravi hedonistički užitak za istinske ljubitelje vina ali i dobrog provoda. Svečano otvaranje Salona i degustacija počeće u 17:00h, a zatim će uslijediti koncert regionalne zvijezde Marka Luisa.

Posjetioci Četvrtog Podgoričkog Salona Vina imaće priliku da se upoznaju sa crnogorskim vinarijama i vinarima iz različitih djelova Crne Gore. A moderna i konceptualna atmosfera Atrijuma Capital Plaza Centra, učiniće da doživljaj same degustacije zaista bude za pamćenje!

Pored promocije vinske kulture, događaj za cilj ima i unapređenje kulturnog i društvenog sadržaja, te promociju Podgorice kao destinacije.

Treći Podgorički Salon Vina organizuju Salon Vina doo, u partnerstvu sa Glavnim Gradom, Turističkom Organizacijom Podgorica, The Capital Plaza Centrom i CUE Hotelom. Poseban doprinos realizaciji projekta dali su i mnogbrojni prijatelji i partneri događaja.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 30EUR do dana događaja, i 35EUR na dan događaja,i mogu se kupiti putem Gigstix platforme ili u Hotelu CUE.

Kontakt organizatora:

Web: www.salonvina.me

Mail: [email protected]

Telefon: +38267555715

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *