Nešto sasvim drugačije

Dodajte komentar

Završnica godine, zadnji ili četvrti kvartal su od posebnog značaja za poslovnu zajednicu. Upravljački timovi rade na komparativnim analizama, radi se na ključnim indikatorima uspjeha koji daju naznake da se ide u dobrom smjeru. Zaposleni u kompanijama daju doprinos, čineći, i sprovodeći aktivnosti u cilju dostizanja željenog rezultata. Sve navedeno jedino je moguće uz dobru komunikaciju, kvalitetan timski rad i upravljanje projektom od zajedničke vrijednosti.

Četvrti kvartal je period koji donosi planiranje i osmišljavanje nagrade za timove i zaposlene, jer uloženi napor zaposlenih treba prepoznati i nagraditi. Jedan od načina je organizacija korporativnih zabava za zaposlene, jer izmještanje iz radne sredine u neku novu, druženje uz dobro osmišljen program zasigurno doprinosi nivou zadovoljstva zaposlenih. Sve studije koje se odnose na mjerenje efekata raspoloženja zaposlenih i učinka tokom radnog dana, posebno naglašavaju da zadovoljan zaposleni unosi dobru atmosferu u radni ambijent, pomjera granice dobrim rezultatima i doprinosi podsticajnoj korporativnoj kulturi i reputaciji kompanije.

Bilo da je riječ o malom kolektivu ili srednjem, organizacija, priprema i planiranje počinje tokom oktobra. Kompanije koje dobro, unaprijed planiraju imaju mogućnost odabira najprijatnijeg mjesta, ali i dobijanja dobrih uslova za organizaciju zabave za zaposlene. Shodno ciljevima koje kompanije imaju, planiraju se sadržaji koji su inventivni, zanimljivi, zabavni. Ipak, riječ je o tome da zaposleni žele nešto sasvim drugačije od kancelarijskog, dnevnog sadržaja.

Kvalitet hrane i pića, dobre organizacione sposobnosti, prijatnost prostora koje se bira za događaj, utisak koji organizatori događaja ponesu sa sastanka, samo su neki od indikatora koji olakšavaju donošenje odluke o izboru mjesta na kojem će se održati zabava za zaposlene. Sale pogodne za organizaciju takvih događaja idealno imaju prirodnu svjetlost i ventilaciju što daje bolji utisak prisutnima. Mogućnost parkiranja u zatvorenoj garaži iz koje se direktno ide u salu, naredna je organizaciona prednost.

Čovjek je prva i ključna adresa koja ostavlja utisak i daje kvalitet više. Po prirodi stvari menadžer organizacije događaja je duša i srce organizacije zabava za zaposlene ili korporativnih zabava. To znači da daje sugestije, sugeriše i daje smjernice klijentu što i na koji način može da se organizuje da ima najbolji efekat. Kvalitetna komunikacija, timski rad, koordinacija sa svim timovima, blagovremeno dijeljenje informacija sa timovima i kontinuirana komunikacija sa klijentom, samo su neki od detalja koji čine ovo radno mjesto dinamičnim, jedinstvenim, gdje ni jedan radni dan ne može biti isti.

Hrana je najbolji ledolomac, povod, razlog i motiv koji doprinosi dobrom raspoloženju. Tim kuvara ima izuzetno važnu i delikatnu ulogu jer treba pripremiti delicije koje će biti ukusne i poželjne za zaposlene.

Mjesto koje ima sve navedeno i više od toga, na kojem dobijete profesionalnu uslugu sa osmijehom, je hotel Ramada Podgorica.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *