NAGRADNA IGRA! Bankar.me poklanja dvije kotizacije za Prvu Međunarodnu Konferenciju “MONTENEGRO FINANCIAL MARKETS”

Dodajte komentar

Bankar.me dijeli dvije kotizacije za Prvu Međunarodnu Konferenciju “MONTENEGRO FINANCIAL MARKETS,” koja će se održati 17. i 18. oktobra 2023. godine u hotelu Hilton u Podgorici. 

Najbrži čitaoci, koji nam pošalju svoje podatke (ime i prezime, telefon, zanimanje) do večeras do 18 časova na našu email adresu [email protected], dobiće priliku da iz prve ruke sakupe najvrednije znanje današnjice!

Komisija za tržište kapitala Crne Gore, u saradnji sa Ministarstvom finansija Crne Gore i Centralnom bankom Crne Gore, sa zadovoljstvom obavještava javnost da organizuju Prvu Međunarodnu Konferenciju “MONTENEGRO FINANCIAL MARKETS,” koja će se održati 17. i 18. oktobra 2023. godine u hotelu Hilton u Podgorici. Ova prestižna konferencija ima za cilj okupljanje vodećih stručnjaka i istaknutih ličnosti iz svijeta finansija, kako iz regiona tako i iz međunarodne poslovne zajednice.

Konferencija će se baviti brojnim ključnim temama koje utiču na savremeno finansijsko okruženje, uključujući ulogu kompanija za upravljanje imovinom, izazove održivih finansija i dinamiku odnosa države prema tržištu kapitala. Poseban akcenat će biti stavljen na perspektive stranih investitora u Crnoj Gori, sa ciljem dubljeg razumijevanja njihovih iskustava i očekivanja.

Takođe, važno pitanje koje će biti razmotreno tokom konferencije je i pridruživanje zemalja Jugoistočne Evrope (SEE) Jedinstvenom platnom prostoru Evrope (SEPA), što otvara nove prilike i izazove za finansijski sektor regiona. Očekuje se da će panelisti donijeti dragocjene uvide i razmijeniti najbolje prakse u vezi sa ovim aktuelnim temama.

Konferencija će biti organizovana kroz dva intenzivna radna dana, svaki sa svojim specifičnim tematskim usmjerenjem. Prvi dan će biti posvećen detaljnoj analizi tržišta kapitala, dok će drugi dan biti usmjeren na razmatranje pitanja vezanih za bankarski sektor Crne Gore, uključujući i poseban panel sa predstavnicima regionalnih ministarstva finansija.

Konferencija će dodatno povezati partnere iz različitih ekonomija kako bi podijelili svoje projekte, inovacije i najbolje prakse. Cilj konferencije je da postavi Crnu Goru i tržište kapitala pod svijetla reflektora i istakne rezultate koje smo postigli u relativno kratkom periodu.

Za više informacija o konferenciji i registraciju, posjetite sajt konferencije:

https://www.mfmconference.me/

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *