Uskoro počinje INFINTECH 2023, regionalna fintech konferencija

Dodajte komentar

Finalni program prve crnogorske fintech konferencije INFINTECH 2023 sada je i zvanično dostupan. Vještačka inteligencija i finansije, novi biznis modeli i ekosistemi, korisničko iskustvo, digitalno bankarstvo, samo su neke od uzbudljivih tema o kojima će biti riječi na međunarodnoj konferenciji zakazanoj za 12. i 13.oktobar.

Mjesto dešavanja je luksuzni kompleks i marina, Porto Montenegro, prepoznata destinacija za brojne značajne događaje sa izuzetno aktivnom zajednicom preduzetnika. Sama konferencija biće održana u velikoj sali Doma Vojske, dok će se svečani koktel održati u prijatnom ambijentu Muzeja pomorskog nasljeđa. Cijelu agendu možete pogledati OVDJE (link ka agendi).

INFINTECH 2023 se može pohvaliti izuzetnim programom koji čine ugledni govornici i lideri iz različitih oblasti finansijskog i tehnološkog sektora. Tokom dva dana konferencije učesnici će istražiti i diskutovati o najvažnijim izazovima i prilikama sa kojima se finansijski sektor suočava u 2023. godini.

Konferencija okuplja impresivnu listu učesnika iz Centralne i Istočne Evrope, uključujući regulatorne organe, banke, IT kompanije, fintech stručnjake, preduzetnike, investitore i donosioce odluka. INFINTECH 2023 predstavlja odličnu priliku za sve učesnike da nauče više o novim trendovima kada je u pitanju fintech, postave pitanja renomiranim ekspertima i prošire svoju mrežu poznanstava.

Veliki fokus događaja upravo je umrežavanje učesnika, kako kroz interaktivne panele i mini sajam sa inovativnim rješenjima, tako i tokom networking pauza i svečanog koktel prijema koji je planiran za četvrtak veče, 12. oktobar.

Konferencija je organizovana od strane softverske kompanije Logate, sa ciljem da postavi Crnu Goru na mapu fintech dešavanja, i uveže lokalnu ekspertizu sa regionalnim i svjetski prepoznatim imenima finansijske industrije. Generalni sponzor je Mastercard, globalna tehnološka kompanija u industriji plaćanja. Ove dvije kompanije čine digitalnu ekonomiju dostupnijom i inkluzivnijom, omogućavajući bankama i fintech kompanijama da izgrade proizvode i usluge koje unapređuju iskustvo korisnika.

Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete konferenciji, još uvijek možete kupiti svoju kartu. Sve informacije možete pronaći na zvaničnom website-u konferencije na https://infintech.me/.

Vidimo se u Tivtu!

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *