Glavni grad Podgorica raspisao drugi konkurs za podršku ženskom preduzetništvu

Dodajte komentar

Glavni grad pozvao je danas preduzetnice i privredna društva u kojima su žene nosioci biznisa, a sa prebivalištem odnosno sjedištem na teritoriji Podgorice, da se prijave na Konkurs za raspodjelu sredstava namijenjenih ženama koje žele da pokrenu ili razvijaju sopstveni biznis. Prijave se u narednih 45 dana.

Za ovaj poziv iz budžeta Glavnog grada je ukupno određeno 25.000 eura koji će biti dodijeljeni za biznis planove koji podstiču ekonomski razvoj Glavnog grada, razvoj poljoprivrede i ruralnog područja, organske poljoprivredne proizvodnje, razvoj turizma, te održivi razvoj.

“Maksimalan iznos dodijeljenih sredstava za biznis planove ne može iznositi više od 25% od ukupnog iznosa predviđenog za predmetni konkurs. Društvo/preduzetnica može konkurisati za ukupan iznos ili za dio sredstava za realizaciju aktivnosti iz biznis plana i dužna je da to naznači”, ističu iz Glavnog grada.

Zainteresovane se mogu prijaviti zaključno sa 2.11.2023.

Tekst javnog konkursa možete naći na OVOM LINKU, a više detalja u OVOJ VIJESTI na stranicama Glavnog grada.

Informacije o svim pitanjima od značaja za učešće na Konkursu mogu se dobiti svakog  radnog dana na telefon: 020/625-718 i/ili e-mail: [email protected]

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *