Spremite se za povratak u školu uz spektakularne akcije u Đak Sportu!

Dodajte komentar

Jeste li spremni da zablistate u novoj školskoj godini sa stilom i udobnošću? Ne tražite dalje, jer je dugo očekivana ‘Povratak u Školu’ akcija u Đak Sportu stigla i veća je i bolja nego ikad! Pripremite se da unaprijedite svoju igru kako u učionici, tako i van nje, uz nevjerovatne ponude na novu obuću – 20% – I na sve prethodne kolekcije (do 50%), ekskluzivno od 14. avgusta!

Podigni performanse sa 20% Popusta na nove patike

Znamo da nova školska godina zaslužuje svjež početak, i što bolji način da napraviš iskorak nego sa potpuno novim patikama? Od modernih i elegantnih dizajna do dokazanih klasika, naša široka kolekcija obuće će vam omogućiti da stupite u školu, fakultet ili trening sa novim samopouzdanjem.

Oslobodi unutrašnjeg sportistu

Bilo da si buduća zvijezda košarke, fudbalska senzacija ili atletska sila, Đak Sport ima savršene patike koje je podići tvoje sposobnosti na novi nivo. Sa 20% popusta, možeš nabaviti najnovije modele vrhunskih brendova kao što su Nike, Adidas, Puma i još mnogi drugi. Juri po terenu ili trči ka pobjedi!

Pripremi se za uspjeh uz Đak Sport

Popusti nijesu samo vezani za novu obuću – iskoristi do čak 50% popusta na dukseve, trenerke, patike I jakne iz prethodnih kolekcija. Od sportske odeće do dodatne opreme, imamo sve što ti je potrebno da ostaneš motivisan/na, aktivan/na i na vrhu svoje igre tokom cijele školske godine. Opremi se za uspjeh uz kvalitetne proizvode koji su stvoreni da traju.

Čekamo vas!

Označite 14. avgust u kalendaru, izbjegnite gužve koje se dešavaju krajem mjeseca, dođite u jednoj od Đak Sport radnji:

Đak Sport Palada, Podgorica, Serdara Jola Piletića, BB

Đak Sport Outlet, Podgorica, Magistralni put PG-NK

Đak Sport Nikšić – Šoping Mall Nikšić

Đak Sport Ulcinj – TC Rondo

Sve akcije važe i na našem webshopu – poruči na: www.djaksport.me

(PROMO)

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *