Počele prijave za 3. Cross Border Coworking Conference

Dodajte komentar

Otvorene su prijave za novo izdanje Cross Border Coworking Conference koju organizuju Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis i Tehnološki park INTERA u suorganizaciji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i biće održana od 9. do 11. oktobra u Nikšiću.

“Konferencija predstavlja sjajnu priliku da na jednom mjestu, razmjenom znanja i iskustava povežemo digitalne nomade, coworking menadžere, turističke zajednice, preduzetnike i javnu upravu, te promovišemo region kao atraktivnu destinaciju za digitalne nomade”, istakli su organizatori.

Kako dodaju, regionalni i svjetski stručnjaci će kroz niz inspirativnih predavanja, radionica i panel diskusija podijeliti svoja iskustva i govoriti o aktuelnim temama poput burnout sindroma, upravljanja vremenom, ličnog brendiranja, rada na daljinu, kao i o osobenostima i potencijalu regiona za ugodan boravak i rad digitalnih nomada.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti za treće izdanje Cross Border Coworking Conference putem OVOG LINKA.

Ovogodišnju konferenciju su podržali Investiciono razvojni fond, Opština Nikšić, Stalna Radna Grupa za Regionalni Ruralni Razvoj (SWG), Turistička organizacija Nikšić, Nikšićko pozorište, ZenDev i DELI.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *