Raičević: Svi hoteli u Baru popunjeni, dobre najave za septembar i oktobar

Dodajte komentar

Svi smještajni kapaciteti u hotelima u Opštini Bar su popunjeni a dobre su najave i za septembar i oktobar, kazao je predsjednik opštine Dušan Raičević. Smatra da je još rano govoriti o tome da li će ova turistička sezona nadmašiti rekord iz 2019. godine.

Sigurno je, kaže, da će biti bolja od prethodne. U prilog tome idu i podaci turističke organizacije tog grada koji govore da je trenutno 21 odsto više turista nego u istom periodu lani.

Raičević je u Jutranjem programu – Volim ljeto na Televiziji Crne Gore kazao da podaci o trenutnoj posjetu govore da je taj grad na početku špica turističke sezone.

Realno je, kaže, očekivati da će već od ovog vikenda svi smještajni kapaciteti na području barske opštine biti popunjeni.

“Ono što se vidi i jutros je da su svi smještajni kapaciteti u hotelima popunjeni, da je dobra najava i za septembar i oktobar. Sve ono što smo radili u prethodnom periodu u cilju produženja turističke sezone očigledno daje dobre rezultate”, kazao je Raičević.

Očekuje da će brojne aktivnosti Opštine Bar i lokalne turističke organzacije doprinijeti produženju sezone i učiniti da ona traje 6 i više mjeseci.

O tome da li će ova sezona biti bolja od rekordne 2019. Raičević kaže da je još uvijek rano govoriti.

“Ona će trajati, da li ćemo dostići rezultate iz 2019. ne mogu da potvrdim ali je činjenica da će biti mnogo bolja nego prošla godina”, kazao je Raičević.

RTCG

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *