NLB Gotovinski kredit – rješenje za sve situacije u trenu

Dodajte komentar

Spoznajući potrebe građana kao i izazove sa kojima se povremeno susrijeću, NLB Banka je kreirala ponudu koja će im omogućiti da uz manju mjesečnu ratu ostvare svoje planove, želje i zamisli, ali i jednako lako pokriju neplanirane troškove, na jednostavniji i brži način.

Inovirana ponuda NLB Gotovinskih kredita donosi brojne mogućnosti:

  • duži rok otplate, do čak 10 godina;
  • kombinovanu kamatnu stopu, koja podrazumijeva nižu fiksnu kamatnu stopu tokom prve tri godine otplate, već od 6.99% i prelazak na varijabilnu kamatnu stopu 4.99% + 6M Euribor, za preostali period otplate do najviše pet godina.
  • mogućnost besplatne obrade kredita, samo do 15. 9. 2023.

Gotovinski krediti se odobravaju do iznosa od 25.000 €.

NLB Banka je jednako posvećena svakom članu društva, trudeći se da svima ponudi kvalitetne i pogodne usluge. Da je zaista tako, potvrđuje činjenica da je posebna pažnja posvećena starijim sugrađanima. Naime, penzionerima je omogućen gotovinski kredit iznosa do 12.000 €, bez naknade za obradu, sve do 15. 09.

Gotovinksi kredit namijenjen je svima koji imaju vanredne i troškove koji su nastali iznenada, ideju koja dugo čeka realizaciju ili im je jednostavno potreban dodatni keš. Apliciranje za kredit je brzo i jednostavno putem sajta banke www.nlb.me. Nakon ispunjavanja potrebnih koraka i odobrenja kredita, sredstvima možete raspolagati putem kartice, mobilnog i elektronskog bankarstva NLB Klik ili vam se mogu isplatiti sa računa.

Bolja budućnost i kvalitetniji život građana jedan je od osnovnih zadataka NLB Banke. Zato kontinuirano radi na kreiranju boljeg i jednostavnijeg iskustva, i ponude koje je namijenjena svim generacijama. Opredjeljenje da svoje poslovanje i živote gradi u ovom regionu obavezuje je da uslugu u kontinuitetu unapređuje, mijenja i stvara uslove za postojeće i generacije koje dolaze.

Za više informacija kontaktirajte Komunikacije na [email protected].

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *