Izraelci investiraju u novu crnogorsku PC igricu

Dodajte komentar

Crnogorski gejming studio 3Hills, u partnerstvu sa izraelskom kompanijom “Uniqa Entertainment”, predstavio je tizer za svoju najnoviju igru Team Five, koju su korisnici sada u mogućnosti da dodaju na wishlistu na popularnoj gejming platformi Steam.

Kao manjinski partner, 3Hills je aktivno angažovan u razvoju ovog projekta smatrajući ga, kako ističu, ključnim korakom za njihov napredak i buduće projekte.

“Naša ekipa vrijedno radi na implementaciji igre. Izraelski tim je dao inicijalnu ideju i obezbijedio početni kapital, a mi smo preuzeli cijeli razvojni proces”, rekao je projekt menadžer 3Hills-a Andrija Dragojević.

Team Five je multiplayer turn-based igra, koja funkcioniše tako što igrači moraju da se kreću kroz mapu sa tačno pet izlaza, dok upravljaju timom od pet životinja, sve u kratkom vremenskom okviru od samo pet minuta. Krajnji cilj je prikupiti više blaga od rivalskog tima, prije nego što vrijeme istekne.

Crnogorski gaming studio je do sada razvio dvije mobilne igrice – Starblind i Bally Jump, koje korisnici mogu preuzeti na Google Play i App Store-u, a kako su rekli, Team Five je prva PC igra u portfoliju 3Hills-a.

“Veliki je skok preći sa mobilnih igara na multiplayer igricu, a ovo je dokaz da imamo znanje, i da možemo da sporevedemo velike projekte. Ekspertiza partnera iz Izraela  nam je definitivno pomogla da se razvijemo kao tim”, kazao je Dragojević.

U skladu sa trenutnim razvojem, 3Hills nastavlja planove usmjerene ka svojim PC igrama.

“Ovaj projekat očekuje novu rundu finansiranja, a nakon te faze mi ćemo nastaviti sa radom na njemu. Do tada, glavni fokus je na našim PC igrama, na kojima smo već započeli rad”, ističe Dragojević.

Dodavanjem igre na Steam Wishlist, korisnici će biti obaviješteni o svim informacijama vezanim za njen izlazak.

Bankar.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *