Nedjeljni poslovni horoskop 26. jun – 2. jul

Dodajte komentar

OVAN

U ponedeljak se pripazite detalja ukoliko ne posedujete sve činjenice. Istražite dublje i odvojite vreme za to. Sredinom nedelje povežite se sa ljudima i proširite svoju listu kontakata. Moguće je da ćete pronaći i partnera koga tražite. Svi ti razgovori mogu da vas iscrpe pred kraj nedelje, ali biće vredni truda. Provedite u petak malo vremena sami kako biste napunili baterije. Ukoliko morate da radite tokom vikenda uvidećete koliko ste puni energije i ideja

BIK

U ponedeljak držite jezik za zubima. Sve što kažete biće dočekano na nož. Sredinom nedelje biće vam potreban balans da se izborite sa raznim igračima oko vas. Ipak, vi ćete pronaći način da svi budu srećni. Kasnije u toku nedelje (najkasnije u petak) imaćete utisak da vas je kolega iskoristio i okrenuo situaciju u svoju korist. Srećom, možete izbeći šefa tokom vikenda; ukoliko ne možete, pripremite se za ozbiljnu razmenu mišljenja.

BLIZANCI

Budite opušteni od momenta kada zakoračite u kancelariju u ponedeljak. Mali problemi mogu postati veliki, i zaokupiti vam i privatan život, ukoliko ih ne rešite na vreme. Sredinom nedelje računajte na svoj šarm i pronaćićete novi posao ili projekat. Krajem nedelje moguće je da ćete biti malo pod stresom, što nije dobro po vas, te pronađite način i vreme da napunite baterije. Odlično ćete se osećati tokom vikenda, posebno ako tražite nove mogućnosti za posao ili marketinške opcije.

RAK

Ponedeljak će vam biti savršen u svakom pogledu. Efikasni ste i šarmantni i svaki kontakt sa klijentima ili kolegama ićiće vam od ruke. Sredinom nedelje pregledajte svoj raspored i vidite da li možete da ubacite nešto što će vam pomoći da redukujete stres i poveća produktivnost. Pred kraj nedelje moguće su drame na poslu, a najverovatnije da ćete i vi biti uključeni. Vaša popularnost će vam pomoći. Nemojte donositi bilo kakve važne odluke tokom vikenda.

LAV

S obzirom da niste baš napunili baterije tokom vikenda i da se još uvek oporavljate, na važnom sastanku u ponedeljak, najbolje bi bilo da ne govorite mnogo. Već u utorak ponovo ste u formi i spremni za ozbiljna dešavanja. Moguće je da ćete isprva krenuti u milion različitih pravaca, ali okrenite se oko sebe i potražite kolegu koji može da vam pomogne. Četvrtak i petak su odlični dani za bilo kakva istraživanja kada biste mogli iskoristiti svoju sjajnu inteligenciju. Ukoliko treba ponovo da razmislite o svojoj strategiji onda je ovo pravo vreme. Tokom vikenda se odmorite i postarajte da napunite baterije za sledeću radnu nedelju.

DJEVICA

Ponedeljak je idealan dan za organizaciju i planiranje. Povedite računa o svim detaljima i ostatak nedelje će lagano teći. Iako će sve delovati normalno, sredinom nedelje moguć je razdor među kolegama, posebno ako je u pitanju neka velika šansa ili novi projekat. Ukoliko osetite nedostatak energije krajem nedelje, nemojte potpisivati nikakav važan dokument ako niste potpuno sigurni. Tokom vikenda moguć je naporan rad, pa ako je ikako moguće odvojite malo vremena za sebe da se odmorite i napunite baterije.

VAGA

Pregledajte još jednom neki finansijski izveštaj u ponedeljak – velika je verovatnoća da ste nešto propustili što može biti od krucijalne važnosti. Sredinom nedelje moguće je da ćete se baviti tehničkim stvarima i poželeti da nadogradite svoj kompjuter. Naravno, morate to uraditi ako želite da budete efikasni i da brže i lakše završavate posao. Kasnije u toku nedelje osećaćete se jako lepo u vezi sebe ali imajte na oku svoje rivale, koji žele da preuzmu prednost. Vikend donosi zabavu i šansu da napravite neke izmene u svojoj karijeri.

ŠKORPIJA

Moguća senzacija u ponedeljak dovešće vas pravo u centar zbivanja. Bićete primećeni na najvišem nivou. Sredinom nedelje moguće je da ćete biti u prilici da obavite neku kupovinu za firmu. Ne bi bilo loše da se posavetujete sa kolegama. Važne sastanke očekujte u četvrtak i petak, a vi biste mogli biti onaj koji govori istinu i prevazilazi očekivanja. Tokom vikenda želećete da radite nešto samo za sebe, ali očekujte radne obaveze koje nećete moći zaobići.

STRIJELAC

U ponedeljak biste se mogli osećati kao da ste zaglavili sa nekim projektom, ali moguće je da su u pitanju samo detalji koje možete rešiti uz pomoć kolege. U utorak će to već biti rešeno kada ćete biti u centru zbivanja, radeći ono što volite i što najbolje umete. Kasnije u toku nedelje napornije radite i ispitajte probleme dublje nego inače i možete očekivati srazmeran rezultat. Vikend pred vama je sjajan za posao – projekat na kome radite kao da će se raditi sam od sebe! Ipak, odvojite vreme za sebe i da napunite baterije za predstojeću nedelju.

JARAC

Ponedeljak je idealan dan da napravite jednu rekapitulaciju svojih klijenata. Možda i mali pozivi sa uobičajenim pitanjima mogu da vam pomognu. Sredinom nedelje biće vam teško da donesete bilo kakvu odluku, te je najbolje da je odložite za sutradan. U četvrtak ste ponovo u formi i spremni za borbu koja je pred vama. Sada je pravo vreme da kažete šta mislite i pokušate da raširite svoj uticaj. Tokom vikenda nove ideje će vam puniti glavu koje mogu biti veoma važne za vašu karijeru.

VODOLIJA

U ponedeljak se držite svog posla i ne obraćajte pažnju na druge. Stvari će se promeniti tokom noći i već u sredu očekujte da ponovo budete omiljeni i možda zamoljeni za savet. Um će vam ponovo biti oštar i bridak. Kasnije u toku nedelje radićete na nekim sjajnim idejama i možda poželite da odete negde van radnog prostora kako biste razmislili o njima. Vikend donosi iznenađujući nalet energije, te ukoliko budete radili očekujte sjajne rezultate.

RIBE

U ponedeljak vi ćete biti glavni i završavati sve. Osećaćete se pomalo kao supermen. Sredinom nedelje foksuirajte se na ličnu karijeru i one delove gde želite da prosperirate. Razmišljajte na veliko! Neke odluke koje ste odlagali čekaju vas u petak, te se pripremite i uložite sa svoj napor i perceptivan um da ih rešite. Ukoliko morate da radite tokom vikenda budite disciplinovani.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *