Podržite kreativne, ručno izrađene proizvode iz Crne Gore i na Glovu!

Dodajte komentar

Od ovog mjeseca, na Glovu je dostupna nova mogućnost za kupovinu kreativnih, ručno izrađenih proizvoda iz Crne Gore.

Glovo, globalna multikategorijalna platforma za dostavu, sa zadovoljstvom najavljuje novu mogućnost na aplikaciji namijenjenu podršci malim kreativnim preduzetnicima u ostvarivanju njihovih poslovnih ciljeva. Kao dio njihove posvećenosti ekološkim, društvenim i upravljačkim principima (ESG), ova inicijativa ima za cilj pružanje pomoći lokalnoj kreativnoj zajednici u Crnoj Gori. Uz to, kao dodatan gest podrške, inicijativa podrazumijeva proviziju od 0% na sve prodaje ostvarene putem Glovo platforme. To znači da će kreativni preduzetnici u potpunosti moći da iskoristite sve prednosti aplikacije bez ikakvih finansijskih opterećenja.

Sa druge strane, klikom na opciju „Ručno izrađeno u Crnoj Gori“ dostupnoj na Glovu, korisnici će imati mogućnost da naruče proizvode 100% domaće radinosti, uz brzu isporuku do kućnog praga.

“Pozivamo sve kreativne preduzetnike u Crnoj Gori da se pridruže našoj inicijativi i iskoriste ovu jedinstvenu priliku. Čvrsto vjerujemo da je važno podržavati zajednicu na različite načine, te u tom pogledu prepoznajemo našu ulogu u podržavanju onih koji mogu iskoristiti našu platformu za rast svog malog biznisa. Uz to, snažno se zalažemo za osnaživanje kreativne ekonomije i podržavanje lokalnog ekosistema, kao i održivog razvoja kroz sve aktivnosti koje sprovodimo,” rekla je izvršna direktorica Glova za Crnu Goru, Bojana Radović.

Za početak, u projektu će učestvovati tri kreativna crnogorska brenda, a plan kompanije je da okupi što veći broj domaćih preduzetnika da se uključe i na taj način unaprijede ponudu ručnih radinosti na aplikaciji, podižući je na nivo kakav ova zajednica i zaslužuje. Opcija “Ručno izrađeno u Crnoj Gori” će trajati neodređeno, i kroz nju će svi korisnici moći da otkriju jedinstvene ručno rađene proizvode, ali i da podrže lokalni talenat njihovom kupovinom. U tom smislu, bez obzira na tip kreativnog biznisa i proizvoda, Glovo poziva sve zainteresovane preduzetnike, iz svih devet crnogorskih gradova u kojima je Glovo prisutan, da budu dio njihove kreativne zajednice.

“Mali biznisi su osnova i srž svake prosperitetne ekonomije, a mi razumijemo izazove s kojima se suočavaju ovi biznisi, jer smo i sami tako počeli. Iz tog razloga, sa ponosom predstavljamo naš novi program koji pruža podršku kreativi i umjetničkom radu u promociji njihovih proizvoda i dosezanju šireg kruga potrošača posredstvom naše platforme,” dodala je Radović. “Da bismo osigurali maksimalnu vidljivost i izloženost kreativnih preduzetnika korisnicima naše aplikacije, od danas je njihova ponuda dostupna na početnoj stranici pod nazivom Ručno izrađeno u Crnoj Gori.”

Ukoliko želite da budete dio ove inicijative, više informacija možete dobiti putem e-mail adrese: [email protected].

Pridružite se Glovo misiji promocije lokalne kreativnosti i preduzetništva!

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *