Šta je još bolje od Super: Otkrijte pogodnosti platne Mastercard Super kartice

Dodajte komentar

Sigurno već znate za Super Karticu. Čuli ste za povoljnosti koje možete ostvariti i benefite koje vam ona donosi. Međutim, da li ste čuli za platnu Mastercard Super Karticu?

Kako bi korisnicima omogućila da u bilo kom trenutku i na bilo kom mjestu plaćaju i ostvaruju pogodnosti, Mastercard Super Kartica nudi mogućnost istovremeno i plaćanja i sakupljanja bodova na svim POS terminalima i ecommerce, u Crnoj Gori i inostranstvu.

Direktorica marketinga u kompaniji IDEA, a odnedavno i izvršna direktorica Super Kartice, Jelena Doderović, objašnjava da osim povoljnosti koje pružaju sve vrste Super Kartica, ova kartica omogućava trgovinu na rate kod odabranih partnera, besplatno podizanje novca na bankomatima i šalterima Hipotekarne banke, ali i bodove pri svakom plaćanju bilo gdje. Ujedno, platnom Mastercard Super karticom se, bez provizije, mogu plaćati računi za Vodovod, Crnogorski Telekom i EPCG.

Korisnici platne Mastercard Super Kartice imaju posebne benefite prilikom kupovine u IDEA prodavnicama, jer korisnike nagrađuju bodovima i IDEA i Hipotekarna banka.

Promo period i povoljnosti za nove korisnike do 30. juna

One koji postanu korisnici platne Mastercard Super Kartice do 30. juna očekuju super benefiti. IDEA je pripremila kupone dobrodošlice i 500 bodova (5€) za nove korisnike. Prva tri mjeseca Hipotekarna banka daje duple bodove i besplatno održavanje kartice. Procedura preuzimanja je brza i jednostavna, u bilo kojoj filijali Hipotekarne banke.

Mehanizam za sakupljanje bodova podrazumijeva da za svaka potrošena 2 eura korisnik dobija 1 bod, a minimalni prag koji je potrebno dostići do ostvarivanja nagrade je 150 bodova. Sakupljeni bodovi se, nakon prelaska definisanog praga, mogu koristiti u narednom obračunskom periodu, prilikom jedne ili više kupovina u IDEA prodavnicama.

Zahtjev za izdavanje platne Mastercard Super Kartice zainteresovani mogu podnijeti u najbližoj poslovnici Hipotekarne banke, ali u promo periodu od 1. do 30. juna  pristupnice će se nalaziti u svim IDEA prodavnicama u 13 crnogorskih opština u kojima posluju filijale Hipotekarne banke.

Za više informacija kontaktirati kontakt centar Hipotekarne banke na 19905, ili posjetiti sajt Super Kartice ili Hipotekarne banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *