Spremite se za konferenciju EDCON Crna Gora: Pregled govornika i agenda sada dostupni

Dodajte komentar

Konferencija za razvoj Ethereum-a (EDCON) objavila je kompletnu listu govornika i agendu za događaj u Podgorici. EDCON 2023 će početi 19. maja, Super Demo danom, nakon čega će uslijediti glavna konferencija od 20. do 22. maja, koja će sadržati niz ključnih govora i panel diskusija.

Vitalik Buterin, suosnivač Ethereum-a, podijeliće svoje znanje i uvide o temi „Trenutno stanje Ethereum-a”. Ostali istaknuti govornici koje možete upoznati i čuti su Tim Beiko (Ethereum fondacija), Skylar Weaver (Ethereum fondacija), Barry Whitehat (Ethereum fondacija), Cy Li (direktor De University of Ethereum), Eli Ben-Sasson (suosnivač StarkWare-a), Sergej Nazarov (suosnivač Chainlink-a), Scott Moore (suosnivač Gitcoin-a) i mnogi drugi.

Konferencija će, 23. maja, biti završena danom događaja u zajednici (Community Event Day), koji će uključivati ​​radionice, edukativne panele i rekreativne događaje na otvorenom.

Cy Li, direktor De University of Ethereum, rekao je: “Kao jedni od organizatora EDCON-a, sa zadovoljstvom najavljujemo povratak ove konferencije u Evropu 2023. godine. Posvećeni smo pokretanju napretka u Blockchain industriji i promovisanju projekata iz globalne Ethereum zajednice. EDCON Crna Gora je vrhunska prilika za zabavu i okupljanje Ethereum zajednice, kao i prilika za unapeđenje Ethereum ekosistema.”

Za više informacija o konferenciji EDCON 2023 i kupovini ulaznica, posjetite https://edcon.io ili kontaktirajte organizatore konferencije na [email protected].

Više detalja o konferenciji EDCON

EDCON je neprofitna godišnja globalna Ethereum konferencija koju organizuju: Linktime, De University of Ethereum (UETH) i ETHPlanet. Konferencija je do sada privukla 100,000+ učesnika, 2000+ programera, 300+ govornika, 450+ projekata, 400+ pristalica i 300,000+ online pregleda. Od 2017. godine, EDCON je posvećen služenju Ethereum ekosistema kroz jačanje komunikacije i interakcije Ethereum zajednica širom svijeta.

Saznajte više na našoj web stranici: edcon.io

Pratite nas na Twitter-u : @edcon2023

Pridružite se našoj Telegram grupi : https://t.me/EDCON2023_official

Agentu pogledajte na slici:

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *