Cjenovnik karata za trajekt: Pet eura za mala putnička vozila u sezoni

Dodajte komentar

Ministarka ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković Đurović saopštila je na današnjoj sjednici da oni moraju dati saglasnost na predlog cjenovnika JP Morsko dobro za prevoz trajektom. Najavila je da će cijena prevoza za mala putnička vozila u sezoni biti pet eura.

“Naplata će biti kada bude stigao makar još jedan trajekt. Morsko dobro dalo niz pogodnosti, pa je predviđeno da bez plaćanja naknade prevoz trajektom mogu koristiti bicikla, vozila Hitne pomoći, vatrogasne službe, službena vozla Vojske Crne Gore, i Uprave policije”, istakla je ona.

Prema njenim riječima uvedena i sezonska i vansezonska karta za motocikle i mala putnička vozila za fizička lica, pa vansezonski iznos karte veći od 1. januara do 1. juna, i od 1. oktobra d0 31. decembra, a sezonski iznos karte se odnosi na period od 1. juna do 1. oktobra.

“Cijene vansezonske karte za motocikl iznosiće 1,5 eura, a 2,5 eura u toku sezone. Karta za mala putnička vozila iznosiče četiri eura, odnosno pet eura u sezoni, za kamione i kombi vozla 10,5 eura. Predviđena je posebna cijena karte za građane Tivta i Herceg Novog, koja za mkotocikle iznosi 1,5 eura, dok cijena sezonske i vansezonske karte za mala putnička vozila iznosi tri eura”, zaključila je Novaković Đurović.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *