Crna Gora prva zemlja u svijetu koja će imati Viber pretplatničku uslugu

Dodajte komentar

Crna Gora je prva zemlja na svetu koju je Rakuten Viber izabrao da svoju premijum pretplatničku uslugu učini dostupnu korisnicima u njoj.

Kako je saopšteno, korisnici iz Crne Gore koji odluče da se pretplate na Viber Plus će biti prvi na svijetu koji će imati mogućnost da aktiviraju nove usluge i funkcionalnosti dostupne samo pretplatnicima. Sve ostale standardne i do sada svakodnevno korišćene usluge i funkcionalnosti Viber aplikacije će ostati besplatne za sve korisnike širom svijeta.

Za iznos od 1.99 USD mjesečno, pretplatnici Viber Plusa će imati na raspolaganju opcije kao što su viber bez reklama, otključan pristup stikerima koji se naplaćuju, tehnička podrška uživo i jedinstvene ikonice aplikacije.

Svi članovi Viber Plus pretplatničkog kluba će dobiti i verifikacioni bedž uz njihov avatar (profilnu sliku) čime se potvrđuje njihova premijum pretplata. Kako bi se ova nova usluga aktivirala, korisnici će prvo kliknuti na “Još” u donjem desnom uglu aplikacije, a zatim na naznačenu Viber Plus funkciju kako bi započeli proces.

– Kroz uvođenje naše premijum pretplate napokon smo u mogućnosti da našim brojnim čestim korisnicima i ljubiteljima učinimo dostupnim poželjne nove funkcionalnosti i iskustva – napominje Atanas Rajkov, potpredsjednik odjeljenja za razvoj aplikacije Rakuten Viber.

– Uz Viber Plus šaljemo poziv zajednici Viberovih korisnika da prvi pristupe najnovijoj tehnologiji i industrijskim standardima kroz medijski sadržajno bogatu komunikaciju – predvođeni od strane naših vjernih korisnika iz Crne Gore – dodao je.

Ova usluga će fazno biti dostupna u ciljnim regionima svijeta – počevši sa Crnom Gorom, Češkom Republikom, Švajcarskom, Kuvajtom i Australijom.

– Dodatne Viber Plus funkcionalnosti nalaze se već u fazi razvoja i biće uskoro predstavljene. Sve trenutno dostupne usluge i funkcionalnosti na aplikaciji Viber će ostati besplatne za sve standardne korisnike Vibera – zaključuje se u saopštenju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *