Poslovnica Addiko banke na novoj lokaciji u Budvi

Dodajte komentar

Addiko banka ponovo je otvorila vrata svoje poslovnice u Budvi, sada na novoj lokaciji, u modernoj poslovnoj zgradi Tre Canne. Novi početak simbolično je obilježen koktelom, u prisustvu zvanica iz poslovnog i privrednog života prijestonice turizma.

„Nastavljamo sa otvorenim i direktnim pristupom Banke, sa ciljem da klijentima osiguramo efikasnu, brzu i kvalitetnu uslugu, s fokusom na kreditiranje potrošača i finansiranje malih i srednjih preduzeća. Poslovanje, zasnovano na višegodišnjem pozitivnom rezultatu Banke, kao i stabilni pokazatelji likvidnosti, potvrđuju da u nama imate pouzdanog partnera”, tom prilikom izjavio je direktor Sektora prodaje proizvoda na malo, Ognjen Mijušković, istovremeno se zahvalivši prisutnima na višegodišnjoj uspješnoj saradnji.

Preseljenje na novu lokaciju je dio strategije Addiko banke na pružanje izvrsnosti i kontinuiranom podizanju kvaliteta usluge, kako u dijelu infrastrukture tako i kvalitetu servisa i odnosa prema klijentima.

„Ekspozitura Budva nastavlja da pruža sve standardne bankarske proizvode i usluge fizičkim licima, malim i srednjim preduzećima, te da kao banka specijalista za brze kredite zaista bude pouzdan partner i podrška lokalnoj privredi i stanovništvu i zaista najbolji izbor klijenata na području opštine Budva” – izjavio je novoimenovani direktor Ekspoziture Budva, Srđan Manojlović.

Addiko Ekspozitura Budva otvorena je radnim danima od 08.15 do 15.45 i subotom 08.15 do 12.45 časova, a pored modernog ambijenta, stručno osoblje sa znanjem i iskustvom će doprinijeti pozitivnom iskustvu postojećih i budućih klijenata Banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *