Telekom nagradna igra: Svakog dana pametni telefon, glavna nagrada iPhone 14 Pro Max

Dodajte komentar

Ovog proljeća Telekom ME aplikacija pulsira u ritmu nagrada, i korisnicima donosi po jedan pametni telefon svakog dana, a na kraju marta i – iPhone 14 Pro Max.

Da bi učestvovali u nagradnoj igri, korisnici svih svih postpejd, pripejd i fiksnih usluga Crnogorskog Telekoma treba da svakog dana otvore Telekom ME aplikaciju i preuzmu kupon dostupan na početnoj strani aplikacije, koji ih može dovesti do neke od 30 dnevnih ili glavne nagrade.

Iz Telekoma ističu da se korisnici od danas preuzimanjem kupona svakog dana takmiče za jednu od 30 dnevnih nagrada među kojima su pametni telefoni:

  • Samsung Galaxy A13
  • Samsung Galaxy A23
  • T Phone
  • T Phone Pro

Dnevni kupon se može preuzeti samo jednom tokom dana, a svaki preuzeti kupon korisnicima donosi mogućnost da učestvuju u trci za glavnu nagradu – iPhone 14 Pro Max.

Što više preuzetih dnevnih kupona – veća šansa u trci za iPhone!

Osim toga, svi korisnici koji se prijave za dnevnu nagradu dobijaju poklon poene koje mogu da razmijene za nagrade u programu nagrađivanja u aplikaciji, dok po jedan srećni dobitnik svakog dana dobija jedan od 30 pametnih telefona.

Da bi učestvovali u proljećnoj nagradnoj igri Telekoma, korisnici moraju da preuzmu Telekom ME aplikaciju i da unesu podatke o servisima koje koriste. Telekom ME Aplikacija je besplatna za preuzimanje, a može se preuzeti na Google Play, App Store i Huawei AppGallery.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *