Brža i efikasnija usluga u CKB filijalama

Dodajte komentar

Više dostupnih bankara radnim danima i subotom

Novi koncept radnog vremena u pet najvećih filijala CKB-a dio je procesa unapređenja nivoa usluge i pružanja sadržajnije podrške klijentima.

Od danas, filijale CKB-a u ulicama Moskovska (Vektra), Novaka Miloševa i Josipa Broza bb u Podgorici, kao i filijala u Nikšiću, biće otvorene radnim danima od 8 do 18h i subotom od 8 do 13h.

Filijala u tržnom centru „BIG Fashion“ dostupna je radnim danima od 9 do 19h i subotom od 9 do 16.30h.

Novi koncept radnog vremena u pet najvećih filijala CKB-a dio je procesa unapređenja nivoa usluge i pružanja sadržajnije podrške klijentima. U periodima dana kada je zabilježena najveća posjećenost, biće dostupan veći broj bankara koji će se potruditi da klijenti značajno brže obave sve vrste poslova i dobiju potrebne informacije.

U navedenim filijalama, kreditni referenti će raditi i nakon 16h, kao i subotom. Na ovaj način, klijenti mogu jednostavnije organizovati dolazak u filijalu i aplicirati za kredit, dozvoljeni minus ili za neki od kartičarskih proizvoda.

„Nakon nedavnog otvaranja CKB Business Point-a, prve filijale na tržištu specijalizovane za rad sa pravnim licima, nastavljamo da podižemo nivo usluge u filijalama. Tokom perioda dana kada građani i klijenti najviše dolaze, sva šalterska mjesta u pet najvećih filijala radiće u punom kapacitetu. Kreditni referenti su dostupni radnim danima nakon 16h, kao i subotom, čime je proces informisanja i apliciranja značajno olakšan i ubrzan. Sve što sam istakao dio je sveobuhvatnog plana unapređenja procesa u ovom segmentu poslovanja CKB-a“, istakao je Samir Bibezić, direktor Direkcije za prodaju i koordinaciju mreže filijala CKB-a.

 

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *