Kako novi telefoni iz Galaxy S23 serije mogu olakšati vaše poslovanje i rad?

Dodajte komentar

Tehnološki napredak obezbijedio nam je komforan i lakši život. Kada se govori o radu – tehnologija nam omogućava da završimo mnogo stvari u istom trenutku brže i jednostavnije. Posao je danas nezamisliv bez pametnih uređaja. Odnosi sa kolegama, partnerima i klijentima zahvaljujući brojnim opcijama na telefonima mnogo je lakši i jednostavniji, a posao se završava brže i kvalitetnije.

Prednost pametnih telefona je u tome što nam omogućavaju da uradimo više stvari odjednom, a da ne budemo ograničeni ni prostorom ni vremenom. Može se odgovoriti na mejl dok čekate u redu, održati online sastanak sa bilo kog mjesta, poslati glasovnu poruku koja detaljnije objašnjava zadatak. Zato, kada biramo telefon za sebe uvijek gledamo da nam on može pružiti sve ono što nam je potrebno kako bismo bili u mogućnosti da obavljamo više zadataka, poslovnih ili privatnih, a da nas to ujedno i  ne opterećuje. Kako tehnologija napreduje, tako je i svaki novi telefon koji se pojavi na tržištu sve bolji i bolji o čemu posebno vodi računa kompanija Samsung.

Ovjekovječite potpisivanje važnog ugovora

Pravi pokazatelj da je to tako je nova Galaxy S23 serija telefona, u koju je Samsung ugradio sve ono najbolje što ima – performanse, kameru, ekran, bateriju, softver… Ova serija nudi mogućnost izbora – Galaxy S23, S23+ i S23 Ultra. Galaxy S23 Ultra je za one koji vole malo veći ekran i olovku kojom mogu bilježiti sve važne stavke koje trebaju obaviti. S Pen, koju svi već poznaju sa prethodnih serija, nudi mnoštvo opcija za produktivnost u poslu, pisanje bilješki, hobije i još mnogo toga.

Kamera je često veoma bitna stavka kod nekog telefona, a omogućava vam da jasno prikažete detalje ili čak i određene dokumente drugoj osobi. Zbog toga je bitno da je ona besprekorna, bilo da snimate videosadržaj ili fotografiju. Galaxy S23 Ultra će vam omogućiti da snimite fenomenalan video sa najnaprednijim Samsung Galaxy sistemom kamera, prilagođenim skoro svim uslovima osvjetljenja i dizajniranim za snimanje nevjerovatnih detalja. Poboljšane mogućnosti noćnog snimanja transformišu način na koji Galaxy S serija optimizuje snimanje fotografija i videozapisa u širokom spektru uslova okoline. Vizuelni šum, koji obično smanjuje fotografije pri slabom osvjetljenju, ispravlja se novim algoritmom za obradu signala baziranim na vještačkoj inteligenciji koji poboljšava detalje slike i ton boje.

Tako se Galaxy S23 Ultra može pohvaliti novim prilagodljivim senzorom piksela od 200MP koji snima važne trenutke ili detalje sa nevjerovatnom preciznošću. Koristi spajanje piksela za podršku više nivoa obrade visoke rezolucije istovremeno, pa će vam biti mnogo lakše da pročitate neki dokument koji vam neko uslika i pošalje kao fotografiju, a isto tako i da šaljete mnogo kvalitetnije i jasnije fotografije sa sastanaka. Takođe, bićete sigurni da će fotografije ili videi sa potpisivanja nekog važnog ugovora biti zabilježeni na najbolji način i u najboljoj rezoluciji.

Sigurnost dokumenata je posebno važna i na prvom mjestu

Tehnologija koja prevazilazi očekivanja uvijek u svima izazove i probudi strast ka otkrivanju novih mogućnosti i tjera ih da pomjeraju granice u svojim dosadašnjim iskustvima. Čak i ako „pretjerate“ u korištenju svog mobilnog telefona, oduži se neki online sastanak, razgovor potraje duže od planiranog ili jednostavno imate mnošto dokumenata koje trebate pročitati, ne treba da brinete o tome da li će i kako vaš telefon reagovati i hoće li se pregrijati. Naime, Samsung Galaxy rashladna parna komora, koja je sada veća i na svakom modelu Galaxy S23 serije, osigurava da maratonske aktivnosti i korišćenje telefona budu ugodni.

Ukoliko na svom pametnom telefonu držite neke povjerljive dokumente i ne biste željeli da oni dođu do nekoga drugog, nema potreba da brinete o tome jer su sigurnost i privatnost osnova serije Galaxy S23. Svaki pametni telefon dolazi sa kompletnom Samsung Knox zaštitom, koja je dobila više državnih i industrijskih certifikata od svih drugih mobilnih uređaja, platformi ili rješenja na tržištu. Tabla za sigurnost i privatnost na Samsung Galaxy uređajima omogućava korisnicima punu vidljivost toga ko ima pristup njihovim podacima i kako se oni koriste. Brzo i lako se može vidjeti da li su lični podaci izloženi riziku sa pristupom jednostavnim savjetima za promjenu podešavanja radi sigurnijeg iskustva. Korisnici takođe mogu da odluče koje tačno aplikacije i programi imaju pristup njihovim podacima i kako mogu da se koriste.

Za dodatni nivo sigurnosti, Knox Vault, koji je prvi put uveden na seriji Galaxy S21, štiti informacije na seriji Galaxy S23 tako što ih izoluje od ostatka uređaja, uključujući OS, radi dodatne zaštite.

Od 17. februara 2023. Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ i Galaxy S23  su dostupni kod operatora i u maloprodaji. Serija Galaxy S23 dolazi u četiri mat nijanse inspirisane prirodom: fantomski crnoj, krem, zelenoj i boji lavande.

Kako biste se detaljnije informisali o svim karakteristikama, posjetite OVAJ LINK za Galaxy S23 i S23+ telefone, dok za Galaxy S23 Ultra možete kliknuti na OVAJ LINK.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *