Mtel uručio glavnu premiju nagradne igre „Zajedno ka vrhu“; Mandić: Apsolutni smo lideri

Dodajte komentar

Posebna mi je čast i zadovoljstvo da danas Mileni Šćeanović predam ključeve vrijedne nagrade, automobila „reno kaptur“ na kraju nagradne igre „Zajedno ka vrhu“ koju je kompanija Mtel upriličila za svoje korisnike povodom proslave jubileja 15 godina rada, kazala je izvršna direktorka tog telekomunikacionog operatera Tatjana Mandić.

Završetak nagradne igre koja je počela 15. maja, obilježen je danas upravo uručenjem glavne premije.

„Tokom protekla četiri kola, u svakom smo podijelili po dva telefona Realmi GT Master Edition, koji su pošli u razne gradove Crne Gore – i to nas veoma raduje. Današnja, glavna premija odlazi dobitnici koja je iz Kolašina, Mileni Šćepanović“, navela je PR Mtela Ana Martinović najavljujući uručenje nagrade.

Izvršna direktorka Mandić s ponosom je istakla da su tokom 15 godina uspješnog rada uspjeli od trećeg mobilnog operatera stigni do mjesta broj jedan na tržištu Crne Gore.

„Imamo se čime pohvaliti. Apsolutni smo lideri, i to ne samo u mobilnoj telefoniji. Imamo rekordni market share od 38 odsto u kablovskoj televiziji, a od avgusta po prvi put imamo i rekord u Internet korisnicima“, precizirala je ona.

No, kako je kazala, za sve to postoje dobri razlozi koji su u osnovi poslovanja ove kompanije.

„Ono što krasi Mtel je posvećenost korisnicima, pa nas biraju i prepoznaju kao najbolju mrežu. Milena, neka ti je sa srećom, da voziš i budeš i dalje zadvoljni korisnik Mtela“, poručila je Mandić uručujući ključeve automobila.

Milena Šćepanović čestitala je kompaniji Mtel, kako je kazala, 15 godina uspješnog poslovanja.

„Ja sam Mtelov korisnik od samog početka. Prvo sam bila prepaid, a poslije sam postala postpaid koji svoje račune redovno plaća. Presrećna sam i želim da zahvalim Mtelu na ovom predivnom pokolonu. Zaista nisam očekivala i bila sam iznenađena“, rekla je uzbuđena dobitnica i poručila Mtelu da „uvijek na vrhu, kao i do sada“.

Podsjećamo, tokom nagradne igre „Zajedno ka vrhu“ koja je trajala od 15. maja do 15. septembra, a čiji je povod bilo 15 godina rada, kompanija Mtel je svakog mjeseca uručivala po dva telefona Realme GT Master Edition 6/128GB, te glavnu premiju automobil „reno kaptur“. Učesnici su bili svi prepaid i postpaid korisnici, kao i korisnici Interneta, fiksne mreže i multimedija

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *