Rezervišite najnoviji Samsung Z Flip 4 i Samsung Z Fold 4 u mobilnom operatoru One

Dodajte komentar

Čekanju je došao kraj. Od danas pa sve do 26. avgusta ljubitelji Samsung uređaja mogu rezervisati najnovije modele ovog tehnološkog giganta Samsung Galaxy Z Fold 4 i Z Flip 4 u kompaniji One putem web sajta  1.me gdje je dostupan i cjenovnik za oba modela. Novi Samsung modeli donose sa sobom nove funkcije, ali i duže trajanje baterije, bolji ekran i kameru.

Uz rezervaciju, tokom promotivnog perioda, ostvarićete popust od 150 eura i 200 eura na kupovinu Z Flip 4 modela i Z Fold 4 modela. Pored popusta, korisnici koji rezervišu željeni telefon ostvaruju i pravo na osiguranje ekrana na oba modela u trajanju od godinu dana koje obezbjeđuje Samsung. Model Z Flip 4 bice dostupan u četiri prekrasne boje: lila ljubičasta, grafitna, plava, ružičasto-zlatna, dok ćete za novi Z Fold 4 moći da birate između fantomske crne, bež i predivne sivo-zelene.

“Samsung nastavlja sa liderskom pozicijom u kategoriji preklopnih uređaja po kojima je poznat, uz stroge procese izrade uređaja koji ostaju pouzdani i nakon višegodišnje upotrebe. U kompaniji One vjerujemo da je samsung i ovog puta obradovao svoje vjerne korisnike, te očekujemo veliki broj rezervacija za nove modele ovih flagship telefona,” kazao je Miraš Šljivančanin, menadžer sektora za uređaje u kompaniji One.

Tu nije kraj novostima iz Samsung Galaxy porodice. Od danas možete rezervisati i neki od tri modela pametnih satova, među kojima i potpuno novi Galaxy Watch5 Pro. Uz rezervaciju nekog od pametnih satova, čiju ponudu možete istražiti OVDJE, na poklon dobijate slušalice Galaxy Buds Live.

I to nije sve! Pored novih modela telefona i pametnih satova, Samsung je lansirao i nove slušalice Galaxy Buds2 Pro, koje takođe možete rezervisati putem linka, a uz koje na poklon dobijate Wireless Charger Pad.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati i putem našeg webchata na 1.me i stupiti u kontakt sa našim agentima u roku od jednog minuta.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *