Još mjesec do novog iPhone-a, šire se glasine o nevjerovatnoj cijeni

Dodajte komentar

Prije najvažnijeg Apple-ovog godišnjeg događaja – konferencije na kojoj predstavljaju nove modele svojih telefona u prvoj polovini septembra – poznati su mnogi detalji o novoj generaciji iPhone-a.

Ovim modelima Apple bi trebalo da odustane od modela iPhonea mini, a među proizvode ubaciće verziju Max većih dimenzija.

Tako se može očekivati klasičan iPhone 14, zatim iPhone 14 Max, kao i iPhone 14 Pro i Pro Max. Prema izvorima koji kruže medijima i stručnim sajtovima, obični i Pro modeli trebalo bi da se razlikuju još više u odnosu na prethodne generacije.

Osim po kamerama, 14 Pro i Pro Max od običnih iPhone-a će se razlikovati i po tome što neće imati dugme – notch već rupicu, ekran u obliku pilule, jači procesor i, navodno, opciju always on ekrana. Kao i do sada, Pro modeli biće skuplji.

Osnovna verzija iPhone 14 trebalo bi da košta 799 dolara, koliko su koštala i prethodna dva iPhone 12 i 13. I dok se manji iPhone 13 mini prodavao za 699 dolara, nova generacija će imati veću verziju ekrana dijagonale 6,7 inča, a navodno će se prodavati za 899 dolara. Što se tiče Pro modela, oni bi trebalo da budu skuplji za po 100 dolara: iPhone 14 Pro stajaće 1.099 dolara, a najskuplji Pro Max 1.199 dolara.

Iako je riječ o glasinama, mnogo informacija potvrđuje da će nova generacija iPhone-a biti vrlo prijemčiva.

Izvor: Forbes

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *