MNTR najavilo: “Dani nauke i inovacija” od 29. septembra do 2. oktobra

Dodajte komentar

Festival posvećen nauci, istraživanju i inovacijama te njihovoj širokoj promociji među djecom i mladima biće ove godine održan od 29. septembra do 2. oktobra u više gradova širom Crne Gore.

 

Kako je najavilo resorno Ministarstvo nauke i tehnološkog razvoja, u toku su intenzivne pripreme za ovogodišnji događaj koji će imati novi naziv – Dani nauke i inovacija. Festival će realizovati u saradnji sa Delegacijom EU, Američkom privrednom komorom, te svima koji su povezani sa naučnoistraživačkom i inovacionom djelatnošću.

“Bogatim programom ovogodišnjeg festivala omogućićemo svim ljubiteljima nauke, tehnologije i inovacija da uživaju u mnoštvu raznovrsnog sadržaja  – radionicama, izložbama, predavanjima, panel diskusijama i brojnim drugim aktivnostima  – kojim će biti prezentovani aktuelni trendovi iz ovih oblasti. Vjerujemo da, poslije pauze od dvije godine, Dane nauke i inovacija 2022 željno iščekuje ne samo naučnoistraživačka i inovaciona, već i šira zaintersovana javnost”, naveli su iz MNTR.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *