Abazović najavio državnu pomoć za Seljak.me i besplatno korištenje portala

Dodajte komentar

Predsjednika Vlade dr Dritan Abazović i potpredsjednik Vlade za ekonomski sistem i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimir Joković razgovrali su danas sa osnivačem platforme Seljak.me Markom Marašem i obećali mu velikodušnu podršku.

“Država će pomoći platformi Seljak.me i učiniti je besplatnom za sve korisnike čime će se dodatno olakšati poljoprivrednim proizvođačima plasiranje i promocija njihovih proizvoda na tržištu”, rečeno je na sastanku.

Maraš, osnivač platforme Seljak.me koje uspješno radi već nekoliko godina, upoznao je premijera i potpredsjednika sa rezultatima, glavnim ciljevima rada, ali i idejama za buduće djelovanje koje treba znatno da osavremene i poboljšaju rad poljoprovrednika i stočara.

“Predsjednik Abazović i potpredsjednik Joković pohvalili su rad platforme Seljak.me u prethodnom periodu i saglasili se da se radi o odlično zamišljenom konceptu koji je kroz oglašavanje doprinio većem obrtu dobara, roba i usluga u našoj poljoprivredi”, navedeno je u saopštenju iz Kabineta predsjednika Vlade.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *