Aleksandar Stanković sa HRT-a bilježi svoje utiske za putopis o Crnoj Gori

Dodajte komentar

Televizijski urednik i voditelj popularnog političkog talk-show-a „Nedjeljom u 2“ na HRT-u Aleksandar Stanković boravi u Crnoj Gori, gdje u okviru video-putopisa „Vjetar u kosi“ bilježi najljepše kadrove, zanimljive ljude i talente iz naše Crne Gore.

Poznatu ekipu iz Hrvatske ugostio je i ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović, koji se zahvalio na posjeti i goste uvjerio da će susret sa Crnom Gorom biti doživljaj koji će pamtiti. On je  ekipu pozvao da posjeti sve regije Crne Gore, jer je svaka priča za sebe i utisak koji se ne smije propustiti.

Kako navode iz MEK, Ekipa HRT-a nije krila oduševljenje oblastima Crne Gore koji su za prethodnih par dana uspjeli da obuđu, govoreći o njima kao djelovima zaista divlje i netaknute ljepote.

„Za početak živopisnog putovanja izabrali su sjever naše Crne Gore, gdje su se susreli sa veličanstvenim kanjonima rijeka Pive i Tare, mostom na Đurđevića Tari, gordim Durmitorom. Ljepote Crne Gore su ih vodile dalje ka Lovćenu, gdje je ispunjena jedna od želja TV voditelja – posjeta Mauzoleju Petra II Petrovića Njegoša.  Poznata ekipa nastavlja zanimljivo putovanje. Ljepote i zanimljivosti Crne Gore uhvaćene njihovim objektivnom i ličnim doživljajem praćeni su kratkim opisima, fotografijama i video zapisima na društvenim mrežama i brojim pozitivnim komentarima crnogorskih turista“, navode iz resornog ministarstva te podsjećaju da će serijal o Crnoj Gori biti predstavljen kroz putopis „Vjetar u kosi“.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *