Na Adi Bojani najbrojniji gosti iz Srbije, Češke, Njemačke…

Dodajte komentar

Na Adi Bojani trenutno ima oko 200 gostiju, što je 20 odsto više u odnosu na prethodnu godinu. Kada je o strukturi gostiju riječ, na prvom mjestu su gosti iz Srbije, a slijede iz Češke, Njemačke, Poljske, Mađarske i drugih zemalja regiona.

Kako kaže direktor Ulcinjske rivijere Bojan Đakonović, prema svim najavama očekuju solidnu turističku sezonu. Takođe očekuje da bi ove godine trebalo da ostvare prihod približno rekordnoj 2019. godini.

“Ove godine smo počeli mjesec ranije sa ljetnom sezonom. Prije toga imali smo nekoliko grupa, pa možemo reći da smo zadovoljni početkom sezone. Svi naši kapaciteti za špic sezonu – od jula do kraja septembra – biće popunjeni”, ističe Đakonović.

On kaže da su cijene smještaja blago povećane, tri do pet odsto.

“Cijene variraju od smještaja do smještaja. Najjeftiniji za jednu osobu na bazi polupansiona je 35 eura, a najskuplji je u novim renoviranim kućicama na nivou četiri zvjezdice – 65 do 75 eura. Pored 15 novih smještajnih jedinica koje će biti na većem nivou nego prošle godine, modernizovali smo i restoran, uredili smo plažu, a imaćemo i nove sadržaje. Nastojimo da budemo konkurentni i privlačni za turiste”, istakao je Đakonović.

Izvor: RTCG

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *