FOTO: Pogledajte kako se “slave automobili” na izložbi u The Capital Plazi

Dodajte komentar

Izložba oldtajemra „Celebrating Cars“ otvorena je treći put u The Capital Plazi, gdje ljubitelji jedinstvenih modela imaju mogućnost da do subote uživaju u modelima automobila koji se rijetko vide na ovim prostorima.

„Ovom izložbom slavimo automobile. Oldtajmeri će ponosno krasiti atrijum do 4. juna, a već od nedjelje čeka nas skup pod nazivom ‘Cars & Coffee’ tokom kojeg će biti organizovana druga crnogorska berza odnosno razmjena modela autića“, kazao je organizator izložbe Igor Mitrić.

On je dalje najavio da 6. i 7.juna posjetioce čekaju „Youngtimer“ i „Future Classic“ – sportski automobili, neobična vozila i oni koji vrlo brzo stižu u klasu oldtajmera, ali i oni automobili koje bi trebalo sačuvati, jer će sigurno jednog dana biti vrijedni.

Ispred The Capital Plaze posjetioce izložbe pozdravila je Marketing & Events manadžerka Marina Knežević, zahvalivši se predstavnicima Glavnog grada, Turističke organizacije Podgorica i Mitriću što „svake godine iznenađuje nekim novitetima“.

„Nadam se da ćemo već sljedeće godine, zajedno sa Glavnim gradom i TO Podgorice, uspjeti u tome da ova izložba poprimi međunarodni karakter, te time obogatimo turističku ponudu“, dodala je ona.

Menadžer Glavnog grada mr Marjan Junčaj zahvalio je organizatorima i izlagačima.

„Nije nimalo lak posao i mislim da Glavni grad treba da bude srećan s ovakvim događajem. Uvažićemo sugestiju Capital Plaze, jer je ovo velelepna destinacija sada svih Podgoričana i Podgoričanki“, rekao je Junčaj i pozvao sve građane da obiđu izložbu.

Ne propustite priliku da posjetom oldtajmerima način „proputujete“ kroz prošla vremen. A da bi više saznali o eksponatima, na svakom vozilu nalazi se QR kod sa dodatnim informacijama o samim automobilima. Ulaz je besplatan.

Foto: The Capital Plaza/R.Radonjić

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *