Big CEE zainteresovan za investiranje u Nikšić

Dodajte komentar

Međunarodna kompanija Big, odnedavno vlasnik Delta City-a pokazala je riješenost da investira u Nikšić, jedan je od zaključaka sastanka predstavnika te kompanije i čelnika Opštine Nikšić.

Predsjednici Opštine Marko Kovačević i Skupštine opštine Nemanja Vuković upriličio je sastanak sa generalnim direktorom kompanije BIG CEE Levom Vajsom i direktorom kompanije Colliers International Milovanom Novakovićem.

“Lev i Novaković su zahvalili rukovodstvu Opštine na prijemu i prilici da u direktnom, otvorenom razgovoru sagledaju perpektive razvoja poslovanja u našem gradu. Istaknuta je i riješenost renomirane međunarodne kompanije BIG, koja je odnedavno vlasnik Delta City-ja u Podgorici, da investira u Nikšić, što bi bio novi korak ka ostvarenju njihove, već deklarisane, strategije da nastave sa razvojem kompanije širom Balkanskog regiona”, kazali su iz Opštine Nikšić.

Konstantatovano je da je Opština Nikšić otvorena za investitore, kao i da je rukovodstvo Opštine spremno na svaki oblik saradnje koji će donijeti jasne benefite našim građanima.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *