Udruženje preduzetnica Crne Gore organizuje Internacionalnu konferenciju “MOĆ ŽENE“

Dodajte komentar

Udruženje preduzetnica Crne Gore organizuje Internacionalnu konferenciju “MOĆ ŽENE“, tema konferencije: „Mediji i uloga medija u rodnoj ravnopravnosti i ekonomskom osnaživanju žena u biznisu”.

Udruženje preduzetnica Crne Gore i ove godine, tradicionalno, organizuje Internacionalnu konferenciju “MOĆ ŽENE“. Konferencija će se održati 20. maja 2022. godine, hotel Ramada, sala Lesendro sa početkom u 10h.

“Dan koji proslavljamo je poseban za svaku preduzetnicu, jer je dan koji se tradicionalno slavi od 2001. godine u svijetu i to trećeg petka u mjesecu maju. Na taj dan se preduzetnicama daju priznanja, dodjeljuju nagrade i pohvale. Mi na taj dan ćemo dodijeliti nagrade uspješnim preduzetnicama i ženama koje daju doprinos razvoju ženskog preduzetništva.
Konferencija podstiče jačanje i umrežavanje žena regiona, promoviše žensko preduzetništvo, zagovara veće učešće žena u kreiranju poslovnog okruženja i razvoju privrede, govori o alternativama i povezivanju tržišta, dobrim primjerima i praksama preduzetništva i jačanju
kapaciteta poslovnih organizacija koje se bave ženskim preduzetništvom.
Pored panel diskusija, konferencija obuhvata i dodjelu godišnjih nagrada za doprinos razvoju ženskog preduzetništva u zemlji i region Ove godine biće dodjeljene nagrade za 2020. i 2021.
godinu”, navode organizatori.

Agendu mozete pogledati ovdje..

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *