Čuvena pivara ulaže 53 miliona dolara u rekonstrukcije pabova

Dodajte komentar

Više od 42 miliona funti, odnosno 53 miliona dolara, biće uloženo u u prilagođavanje pabova postpandemijskim trendovima, najavila je čuvena nizozemska pivara Heineken.
U okviru ove investicije, širom Ujedinjenog Kraljevstva biće otvoreno više od 700 radnih mjesta. Kompanija namjerava da preuredi 660 pabova, što čini više od četvrtine poslovanja njihovog lanca Star Pubs & Bar, nakon što su ugostitelji u Britaniji ponovo počeli da rade sa željom da što prije ostave iza sebe dvije teške pandemijske godine. Samo za preuređenje 137 kafana, kompanija će izdvojiti najmanje 125.000 funti.

Posljednja pretpandemijska „kapitalna injekcija“ pabovima je donijela 115 miliona funti.

„Investicije će biti namijenjene pabovima u predgrađima i na glavnim gradskim ulicama blizu stambenih četvrti, čiji je promet porastao zahvaljujući trendu rada od kuće“, dodala je kompanija.

Heineken planira da preuredi kuhinje, postavi nove barove i poboljša prostore na otvorenom, zbog sve veće potražnje za pićima i hranom na otvorenom.

„Ljudi su se u posljednje dvije godine zadržavali bliže kući, tražeći u lokalima u susjedstvu iskustva zbog kojih su nekada išli u centar grada“, objašnjava izvršni direktor Star Pubs & Bars Louson Mantstivens.

„Više ne žele da se vrate na staro, očekuju bolji kvalitet – uključujući hranu i specijalna pića poput koktela koje je teže pripremiti kod kuće. Uvjereni smo da će objekti koji se prilagode promijenjenim potrebama posjetilaca pabova imati bolju budućnost na duži rok“, zaključuje čelnik Star Pubs & Bars.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *