Počinju intervjui sa kandidatima za prvog čovjeka To Montenegra

Dodajte komentar

Prva faza selekcije kandidata koji su konkurisali za novog izvršnog direktora To Montenegra počeće danas, saopšteno je Pobjedi iz državne avio-kompanije.

Kandidate će u naredna dva dana intervjuisati komisija koju čine članovi borda direktora To Montenegra Goran Đurović, Ana Tošanović Radunović, Pavle Tripković i Pavle Ljesar, kao i šef sektora ljudskih resursa u kompaniji Danilo Popović.

Na konkurs, koji je završen prošlog ponedjeljka, stiglo je deset prijava. Konkurisali su Krešimir Kučko, Irfan Demirović, Igor Pavićević, James Uljarević, Anđela Čelebić Vukadinović, Tomas Cano, Nebojša Starčević, Yuri Miroshnikov, Danilo Lakić i Vukadin Stojanović.

– O daljem procesu i ishodu javnost će biti blagovremeno obaviještena – kratko su kazali iz To Montenegra.

Kandidati će na intervjuima predstaviti svoju strategiju razvoja To Montenegra, koji je za šest mjeseci prošle godine ostvario pet miliona eura minusa, nije preuzeo putnike Montenegro erlajnza, niti obnovio linije i ugovore koje je imao bivši avio-prevoznik, a još nema ni članstvo u IATA.

Novi direktor naslijediće Predraga Todorovića koji je tu funkciju napustio 31. marta, nakon što je podnio zahtjev za sporazumni raskid ugovora.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *