Predavanjem Udovičića zatvoren ovogodišnji The Right Start

Dodajte komentar

O bogatom iskustvu internacionalne karijere koju je razvijao kao marketing stručnjak širom svijeta, izvršni direktor Crnogorskog Telekoma Stjepan Udovičić, govorio je danas studentima Ekonomskog fakulteta. Njegovo bogato međunarodno iskustvo rada na rukovodećim pozicijama u telekomunikacionoj i medijskoj industriji širom svijeta, u SAD-u, Aziji, Africi i Evropi poslužilo je kao inspiracija za brojna studentska pitanja.

Dekan Ekonomskog fakulteta prof. dr Nikola Milović i Stjepan Udovičić su studentima poslali važne poruke o tome da je izgradnja njihovih karijera u njihovim rukama te da je važno zadržati otvoren um, u kontinuitetu širiti svoje znanje, unapređivati kompetencije i uvijek težiti boljem.

Današnjim predavanjem o razvoju internacionalne karijere nakon završetka fakulteta završena je ovogodišnji “The Right Start”. Pored Stjepana Udovičića koji je svojim predavanjem zatvorio ovogodišnju manifestaciju, prethodno su predavanja imali i dr Nina Drakić, predsjednica Privredne komore Crne Gore koja je govorila o značaju i ulozi ove poslovne organizacije u Crnoj Gori, kao i potpredsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazaović koji je sa studentima govorio o značaju vladavine prava za razvoj zemalja u tranziciji.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *