Ostvareni prvi kontakti u vezi sa direktnim avio linijama ka Emiratima

Dodajte komentar
Aerodrom Tivat

Tokom predstavljanja ponude Aerodroma Crne Gore na svjetskoj izložbi Expo 2020 u Dubaiju, ostvareni su brojni poslovni kontakti koji bi, u perspektivi, mogli otvoriti zvanične pregovore o uspostavljanju direktne avionske linije između Crne Gore i Ujedinjenih Arapskih Emirata, saopšteno je iz Aerodroma CG.

– Kontakti koje smo ostvarili od izuzetnog su značaja za ACG, ali i sveukupnu crnogorsku privredu i razvoj turizma. Osim toga, direktna veza između Crne Gore i Ujedinjenih Arapskih Emirata otvoriće nove mogućnosti za crnogorske putnike – rekao je predsjednik Odbora direktora ACG Nebojša Đoković.

Ističući značaj predstavljanja ponude ACG na svjetskoj izložbi u Dubaiu, i moguće uspostavljanje direktne avio linije, zamjenik izvršnog direktora, Petar Radulović, kazao je da Crna Gora i te kako ima šta da ponudi gostima i investitorima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

– To bio bilo od krucijalnog značaja za kompletnu privredu, posebno imajući u vidu visokoplatežne goste i ozbiljnje investitore kojima bi direktni letovi ka Crnoj Gori bili početni podsticaj da se preorjentišu na našu zemlju. Napominjem da bi posjetiocima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata naša zemlja bila privlačna tokom cijele godine, i tokom ljetnje i zimske turističke sezone – istakao je zamjenik izvršnog direktora ACG Petar Radulović koji sa kolegama boravi u Dubaiju.

U delegaciji ACG na svjetskoj izložbi Expo je i član Odbora, Boro Todorović.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *