Montenegroberza zapošljava: Broker i / ili Investicioni savjetnik

Dodajte komentar

Oglas za posao: Broker i / ili Investicioni savjetnik

Poslodavac: Montenegroberza a.d. Podgorica, ul. Moskovska br. 77
Datum oglasa: 22.10.2021. g.
Rok za prijave: 10 dana od datuma oglasa
Kontakt za prijave: [email protected], izvršni direktor
Mjesto rada: Podgorica, ul. Moskovska br. 77
Radno mjesto: Broker i / ili Investicioni savjetnik
Radno vrijeme: Puno, od 8 do 16h
Radno iskustvo: Najmanje 3 godine rada na finansijskom tržištu ili u finansijama
Stepen s.s.: Najmanje VSS VII-1, Ekonomski fakultet
Dozvole: Dozvola organa nadležnog za nadzor tržišta kapitala za obavljanje poslova brokera i / ili investicionog savjetnika
Jezici: Engleski jezik
Rad na računaru: Napredno poznavanje rada na računaru: MS Office, BTS sistem, drugo
Dužina zaposlenja: Na određeno, 6 mjeseci, sa 3 mjeseci probnog rada, uz mogućnost produženja i transformaciju u ugovor na neodređeno u slučaju zadovoljenja na probnom radu
Broj izvršilaca: 1
Nudimo Vam: ·         Rad u dinamičnom okruženju;

·         Saradnju punu izazova;

·         Kontinuiranu edukaciju;

Opšti uslovi za zasnivanje radnog odnosa: crnogorsko državljanstvo, punoljetstvo, zdravstvena sposobnost, odsustvo zakonskih ili sudskih prepreka za obavljanje djelatnosti brokera/investicionog savjetnika.

Dokazi o ispunjenosti opštih i drugih propisanih uslova: uvjerenje o državljanstvu, fotokopija važeće lične isprave, rješenje organa nadležnog za tržište kapitala kojim se daje dozvola za obavljanje djelatnosti brokera/investicionog savjetnika, diploma ili uvjerenje o završenom nivou i vrsti obrazovanja, uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta, ovjerenu izjavu o neosuđivanosti za krivično djelo koje ga čini nedostojnim za obavljanje djelantosti brokera/investicionog savjetnika.

Uz dokaze o ispunjenosti opštih uslova i uz dokaze o ispunjenosti posebnih uslova navedenih u oglasu, kandidat podnosi prijavu na oglas i CV.

Kandidat ima pravo da priloži dokaze o postignutim izuzetnim rezultatima, stručnom usavršavanju, naučnim zvanjima, objavljenim naučnim i stručnim radovima uz naznaku gdje i kada su objavljeni.

Kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na razgovor. Ostali kandidati neće biti posebno obavještavani. Prijavljeni kandidati daju saglasnost da njihove lične podatke, navedene u prijavi, možemo obrađivati u svrhu sprovođenja postupka zapošljavanja i na osnovu tih podataka vršiti provjere ličnih karakteristika i profesionalnih referenci kod bivših poslodavaca i tražiti podatke iz službenih evidencija nadležnih državnih organa. U slučaju da kandidat ne bude izabran dokumenta se ne vraćaju, osim na zahtjev kandidata. Neblagovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.
Montenegroberza zadržava pravo da ne izvrši izbor po ovom oglasu.
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *