Raičković povukao kandidaturu za predsjednika Privredne komore

Dodajte komentar

Predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore Budimir Raičković, povukao je kandidaturu za predsjednika Privredne komore. Kako je naveo u obrazloženju, to je uradio iz ličnih razloga.

“Počastvovan sam što sam svojim referencama, iskustvom i profesionalizmom kao i kvalitetnim programom koji sam podnio, ispunio veoma zahtjevne uslove da kao nezavisna i nestranačka ličnost budem jedan od kandidata za budućeg predsjednika Privredne Komore Crne Gore. Ovim putem obavještavam vas i crnogorsku javnost da iz ličnih razloga povlačim svoju kandidaturu sa nadom da će biti izabran kandidat koji će u narednom periodu doprinijeti autonomiji, modernizaciji i daljim reformama ove značajne institucije sa tradicijim od više od 90 godina, a u korist crnogorske privrede i naše države Crne Gore”, kazao je Raičković.

Kako je dodao, on lično i AMM na čijem je čelu ostaće posvećeni misiji i viziji, kao i dobroj i partnerskoj saradnji sa PKCG i u narednom periodu.

“Dugujem zahvalnost mojim koleginicama i kolegama privrednicima ali i svima koji su me podržali a posebno mom izuzetnom timu iz Izvršnog odbora Asocijacije menadžera, koji me je i u ovoj odluci podržao. Svim delegatima i kandidatima za predsjednika PKCG želim sreću i uspjeh na svim poljima”, zaključio je Raičković u saopštenju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *